ouder-uitzien-dan-je-je-voelt-01

“Mijn uiterlijk kwam niet meer overeen met hoe ik mij voelde. Ik had dikke wallen onder mijn ogen en diepe lijnen langs mijn mondhoeken, waardoor ik altijd een vermoeide indruk maakte.” 

Dit is er gedaan

De wangen en de jukbeenderen hebben weer volume gekregen en de diepe lijnen langs de mondhoeken zijn verdwenen, simpel door de mondhoeken weer hun stevigheid te geven.

Resultaat

"Ik heb weer een prettige energieke uitstraling, maar ben gelukkig nog steeds mijn herkenbare zelf.”

ouder-uitzien-dan-je-je-voelt-04

"Ik leek  oud en vermoeid als ik in de spiegel keek, maar ik voelde me vitaal en energiek. Het ergste was dat anderen zagen wat ik zag."

Dit is er gedaan

Door het gezicht met lichaamseigen vet te vullen kreeg het een gezonde en jeugdige uitstraling. Met daarnaast extra vulling  toe te passen bij de mondhoeken en het jukbeen, werden de wallen en de mondhoeken gelift.

Resultaat

"De mooiste versie van mezelf!"

ouder-uitzien-dan-je-je-voelt-03

"Ik had zo'n mager bekkie dat mensen me soms 50 jaar schatten, terwijl ik 34 ben. Daar word je als vrouw niet blij van. Mijn man spoorde me aan er iets aan te laten doen."

Dit is er gedaan

Met lichaamseigen vet (lipofilling) hebben we het gezicht op een aantal strategische plaatsen opgevuld.

Resultaat

"Een beetje eng vond ik het wel, maar wat ben ik blij met mijn volle gezicht. Ik heb weer een gezonde uitstraling. Het fijne van lipofilling is dat het resultaat blijvend is in tegenstelling tot andere fillers." De behandeling van Esther is ook te lezen in De Telegraaf.

 

ouder-uitzien-dan-je-je-voelt-02

"Ik wilde een frisse en energieke uitstraling."

Dit is er gedaan

Met fillers behandelden we een aantal magic points; de onderoogleden (met een stukje wang) en we vulden de neuslippenplooi op.

Resultaat

"Ik ben heel blij met het resultaat. Kleine ingrepen kunnen je hele uitstraling veranderen."

 

Er ouder uitzien dan u zich voelt


Er ouder uitzien dan u in werkelijkheid bent, was misschien leuk toen u onder de twintig was. Maar op oudere leeftijd kan dat juist buitengewoon frustrerend en vervelend zijn. Er ontstaat een mismatch tussen hoe u zich voelt en hoe u er uitziet. U realiseert zich ook, dat de duurste crèmes niet helpen en hebt het gevoel dat er niets anders opzit, dan dit maar te aanvaarden. Toch is dat niet nodig. Met injectabels kan Dr. Helga van den Elzen uw gezicht een uitstraling en een frisheid geven, die meer past bij hoe u zich voelt.

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of