Veiligheid boven alles

Onze cliënten verdienen een vertrouwde en meest veilige omgeving om een cosmetische behandeling te ondergaan. Bij de Elzen Kliniek hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan.

Als het gaat om veiligheid wordt in onze kliniek niets aan het toeval overgelaten. Behalve de benodigde BIG-registraties voor het medisch team, hebben wij een lidmaatschap bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en zijn onze cosmetisch artsen KNMG-gecertificeerd. Bovendien slagen wij ook elk jaar weer voor de strenge controle van de branchevereniging Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN).

Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden de behandelingen, de veiligheid van de apparatuur, de infectiepreventie, de wachttijden, de nazorg en de klanttevredenheid getoetst.

Veiligheid wordt ook gewaarborgd in de door ons ontwikkelde Tipping Point Approach™. Het is onze eigen geregistreerde en wetenschappelijk onderbouwde manier om gestructureerd en structureel de uitstraling van uw gezicht te herstellen en te onderhouden. Daarbij maken wij  uitsluitend gebruik van lichaamseigen producten die goed kunnen worden afgebroken en goedgekeurd en geregistreerd zijn. 

Wij doen er alles aan in materialen, systemen en protocollen om uw veiligheid te waarborgen. En dat doen wij al 15 jaar met bijna 40.000 behandelingen en ruim 5.000 tevreden cliënten.

Meer weten over de Elzen Kliniek?