"Voor de mooiste dag van mijn leven kom ik graag terug bij jullie!"

Op een zomerse dag gaat de telefoon. Een voormalig cliënt belt met de vraag of ze terug mag komen. Uiteraard mag dat. Sterker nog, graag! Want dit is namelijk één van de mooiste complimenten die je kunt ontvangen van een cliënt. En natuurlijk zijn wij dan benieuwd wat iemand ertoe beweegt te vertrekken om vervolgens bij ons terug te komen. Dit komt immers weleens voor. De dame in kwestie had inmiddels een andere kliniek in de buurt gevonden, waar ze dacht minder te betalen voor hetzelfde resultaat. Zij bemerkte echter zelf na een tijdje een verschil en besloot om een mooie reden terug te komen: ze ging namelijk opnieuw trouwen.

En hoewel dit voor ons een extra compliment is, vinden wij dit ergens toch zonde. Een bruiloft of een andere speciale aangelegenheid zou niet een incidentele aanleiding moeten zijn om bij de ELZEN Kliniek (terug) te komen. De ELZEN Kliniek zorgt immers voor de juiste eerste en blijvende uitstraling op basis van ons diagnostisch systeem: de Tipping Point Approach.

De Tipping Point Approach is de vertaling van uw persoonlijke behandelplan om structureel en gestructureerd de uitstraling van uw gezicht te onderhouden, zodat u er frisser en jeugdiger, succesvoller en gelukkiger uit gaat zien. Een aanpak gebaseerd op uw eigen unieke situatie, maar met de door u gewenste uitkomst.

Het behandelplan wordt bepaald door de door u gewenste uitstraling, door uw leeftijd, uw gezicht (de vorm van ogen, mond, neus etc.), uw huid, uw spieren en uw botstructuur. Daarnaast zijn ook het tempo waarin de resultaten zichtbaar zijn en de gewenste duurzaamheid van belang. Het is dus een persoonlijk plan gebaseerd op uw wensen, gecombineerd met wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring van de kliniek. Dit betekent dus veel kennis, aantoonbare vaardigheid, bewezen ervaring en expertise om op een gesofisticeerde wijze uw gewenste uitstraling te realiseren en structureel te behouden.

Hiervoor is onderhoud en controle essentieel. Dit zorgt er namelijk voor dat u niet alleen tevreden bent, maar dat ook blijft. Want als er niet regelmatig onderhoud en controle plaats vindt, is de investering die u gedaan heeft steeds minder waard, omdat het verouderingsproces gewoon doorgaat. Als die regelmaat er niet in zit, gaat het resultaat als het ware ‘van u af’ en zou u ontevreden kunnen worden. De investering brengt dan niet blijvend op wat u ervan verwacht. Continue aandacht en kleine ingrepen beschermen dus uw investering.

Deze cliënt begrijpt nu uit eigen ervaring dat het zo werkt en blijft gelukkig in de toekomst bij ons terug komen. Ze was een stralende bruid, precies zoals ze zichzelf graag ziet. En we ontvangen haar weer met alle plezier!

Benieuwd naar uw eigen persoonlijke plan?