Voor- en na-foto’s van een cosmetische behandeling

Voor- en na-foto’s laten een duidelijk resultaat zien van een cosmetische behandeling. Wij laten u een aantal voorbeelden zien van voor- en na-foto’s van onze cliënten, waarvan enkele al meer dan 10 jaar bij onze kliniek komen en kiezen voor de professionele en wetenschappelijke benadering van dr. Helga van den Elzen, de Tipping Point Approach.

Een kijkje achter de schermen

De juiste eerste indruk achterlaten, dat is wat de meeste mensen erg belangrijk vinden. Op bijvoorbeeld zakelijk gebied, maar het is met name wat u voor uzelf wilt. Uw uitstraling geeft de eerste indruk die allesbepalend kan zijn voor alles in uw leven. De cosmetisch artsen van de Elzen Kliniek kunnen u daarbij helpen, met een persoonlijk behandelplan van steeds kleine ingrepen die passen bij uw karakter, persoonlijkheid en het beeld dat u van uzelf aan de buitenwereld wil presenteren. De belangrijkste basis van een persoonlijk behandelplan bij de Elzen Kliniek: u blijft uzelf!

Foto’s tijdens eerste afspraak

Bij uw eerste afspraak worden er uitgebreid foto’s genomen van uw gezicht. Wij maken meerdere foto’s van uw gezicht vanuit verschillende hoeken: frontaal, ‘en profil’ en schuin van voren. Op basis van uw foto’s, uw uitstraling en uw individuele doel wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Samen met u kijken wij in de spiegel en bespreken we samen hoe het te nemen traject eruit zal zien, van nu naar het gewenste resultaat. Daarna kunnen we van start met de eerste behandeling.

https://www.elzenkliniek.nl/uw-behandelplan/voor-en-na-foto-s-behandeling/
Stappen in de behandeling

Als u niet eerder een behandeling heeft gehad bij de Elzen Kliniek kijken wij eerst naar uw totale gezicht. Wij spreken dan van een eerste herstelplan voor uw gehele gezicht. Vervolgens doet onze cosmetisch arts stapsgewijs een continue controle en de volgende stappen van uw behandeling. Iedere stap in dit proces leggen wij vast met nieuwe foto’s.

Voor- en na-foto’s cosmetische behandeling

Op onze website vindt u een overzicht van verschillende voor- en na-foto’s van onze cliënten. Dit zijn realistische foto’s zonder verdere bewerkingen: what you see is what you get. Wij zijn erg trots op de natuurlijke en persoonlijke uitstraling die wij onze cliënten hebben kunnen geven. De resultaten spreken boekdelen, ook nog vele jaren later, zoals u kan zien op deze foto’s.

Tipping Point Approach

En dat is dankzij de veelgeprezen methode, de Tipping Point Approach, door dr. Helga van den Elzen ontwikkeld en al vele jaren met succes toegepast bij onze cliënten. De Tipping Point Approach is een geregistreerde en wetenschappelijk onderbouwde manier om op een structurele en gestructureerde manier de uitstraling van uw gezicht te herstellen en onderhouden. Door deze methode van behandelen ziet u er frisser, jeugdiger en weer gelukkiger uit. En dat is blijvend door een maximaal effect op uw uitstraling.

Nadere informatie voor- en na-foto’s

Vindt u dat u momenteel een heel andere uitstraling heeft dan bij u past of hoe u zich van binnen voelt? En overweegt u een cosmetische behandeling om er weer uit te zien zoals u zich voelt? Wilt u nadere informatie over de Tipping Point Approach? Neem dan zeker even contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.