'Nu die wallen weg zijn voel ik me energieker, en heb ik meer zelfvertrouwen'

Door zijn wallen, vroeg iedereen Jeroen of hij vermoeid was. Een operatie bij een plastisch chirurg mislukte. “De Elzen Kliniek had wél de juiste oplossing. Onder mijn ogen, boven mijn jukbeenderen, is een klein beetje filler ingespoten, waardoor de huid bij de wallen wat is strakgetrokken en de wallen minder opvallen.” Bekijk de voor en na foto’s van Jeroen voor het resultaat!

Voor- en na foto's

voor-jeroen wallen

Jeroen is uitsluitend behandeld met injectables

'Mannen die er gezond en vitaal uitzien vinden we nou eenmaal vaak aantrekkelijker'

“Jeroen is journalist. Ik leerde hem dan ook kennen toen hij mij interviewde over behandelingen met botox en fillers”, vertelt dr. Van den Elzen. Hij vertelde mij dat hij zelf plastische chirurgie tevergeefs had geprobeerd. Ik was overtuigd dat wij hem wel konden helpen. En hij gelukkig ook, want hij komt hier inmiddels al ruim dertien jaar!”

Op een gegeven moment wilde Jeroen ook een krachtiger kaaklijn. “Dit was het moment om na jaren van de coole frisheid langzaam mannelijker, krachtiger en zelfverzekerder te worden”, zo vertelde Jeroen.

Van nature heeft hij een hele frisse en vriendelijke uitstraling, maar het mocht van hem wat stoerder. Een begrijpelijke wens. Mannen met een fris, vitaal en krachtiger uiterlijk worden nou eenmaal vaak als aantrekkelijker gezien. Een mannelijk uiterlijk wordt namelijk onbewust geassocieerd met een langdurige goede gezondheid, een stabiele ontwikkeling, fysieke kracht, competentie en vruchtbaarheid.

 

'Het was tijd mannelijker, krachtiger en zelfverzekerder te worden'

“Het effect was meteen zichtbaar en opzienbarend! Ik hoor ook niemand meer zeggen dat ik er vermoeid uit zie. Doordat ik dat niet meer hoor, voel ik me ook energieker. Ik voelde me zelfs zo goed dat ik ook meer ging sporten en gezonder eten. Ook doordat ik bewuster ben geworden over mijn eigen uiterlijk. 

En als dat dan goed blijft, doordat het ouderdomsproces vertraagd wordt dan vergroot dat je zelfvertrouwen. Ik merk ook dat ik zelfs rechter op ben gaan lopen. Uiteindelijk vertaalt zich dat ook in werk en je sociale leven. In die zin heeft het ook echt een positief effect op mijn leven gehad.” 

Wat anderen zeggen over de Elzen Kliniek:

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

“Ik wil er goed uitzien, maar ik wil geen ander gezicht krijgen.”

– Marian Mudder

“Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.”

– Heleen van Royen

“Op mijn uitstraling kan ik invloed uitoefenen.”​

– Annemarie de Vries-Postma

Veiligheid boven alles

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak