Hoe kunt u zich op de behandeling voorbereiden?

Uw afspraak is inmiddels gepland en u heeft telefonisch contact gehad met één van onze cliënt consulenten. Op deze pagina staat nog wat extra informatie voor u over hoe u zich voor kan bereiden op de behandeling.

Als het gaat om veiligheid wordt in onze kliniek niets aan het toeval overgelaten. Behalve de benodigde BIG-registraties voor het medisch team, hebben wij een lidmaatschap bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en zijn onze cosmetisch artsen KNMG-gecertificeerd. Bovendien slagen wij ook elk jaar weer voor de strenge controle van de branchevereniging Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN).

Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden de behandelingen, de veiligheid van de apparatuur, de infectiepreventie, de wachttijden, de nazorg en de klanttevredenheid getoetst.

Veiligheid wordt ook gewaarborgd in de door ons ontwikkelde Tipping Point Approach™. Het is onze eigen geregistreerde en wetenschappelijk onderbouwde manier om gestructureerd en structureel de uitstraling van uw gezicht te herstellen en te onderhouden. Daarbij maken wij  uitsluitend gebruik van lichaamseigen producten die goed kunnen worden afgebroken en goedgekeurd en geregistreerd zijn. 

Wij doen er alles aan in materialen, systemen en protocollen om uw veiligheid te waarborgen. En dat doen wij al 15 jaar met bijna 40.000 behandelingen en ruim 5.000 tevreden cliënten.

Daarnaast kunt u de volgende hoofdstukken lezen uit het boek van
Dr. Helga van den Elzen. Veel leesplezier!

Als u verder nog vragen heeft mag u altijd contact met ons opnemen via 035 200 24 32 of via cc@elzenkliniek.nl