'Nooit gedacht,
maar ik loop nu modeshows'

Er wordt wel eens gedacht dat onze cliënten onzeker zijn, of streven naar de eeuwige jeugd. Totale onzin! De meesten willen gewoon dat hun gezicht past bij hoe ze zich voelen. Zo ook Odile. 

De behandelingen hebben haar een frissere uitstraling, maar ook een boost aan zelfvertrouwen en zelfs een nieuw carrière pad opgeleverd.

Voor- en na foto's

Odile is uitsluitend behandeld met injectables

'Haar eigen gezicht was het uitgangspunt'

Bij iedereen vermindert onderhuids gezichtsvet met de jaren.
Vaak wordt gedacht dat dit een egale laag is die gelijkmatig afneemt. Links en rechts gaan echter vaak niet gelijk op en sommige vetpockets, slinken weer sneller dan andere. En dit verschilt ook nog eens per individu. Odile kreeg hierdoor ingevallen wangen en haar ogen kwamen dieper in haar kassen te liggen. Het gevolg: een vermoeide en strengere uitstraling, die niet past bij haar persoonlijkheid.

Dr. van den Elzen: “Bij haar behandeling was haar eigen gezicht het uitgangspunt. Zo behoud je de eigenheid van het gezicht, inclusief authentieke details. Odile wilde er van meet af aan niet anders uitzien, maar zoals ze zich van binnen voelde. “

Om de harmonie in het gezicht te bewaken kijken wij altijd naar het gehele gezicht. Dus niet enkel naar de gebieden die haar het meest stoorden. Met enkele subtiele behandelingen aan onder andere haar wangen, kaaklijn en ooghoeken werd het volume hersteld en haar hartvormige gezicht weer zichtbaar. Zo kreeg Odile weer de blije en frisse uitstraling die ze wenste. 

Wij waren van meet af aan overtuigd dat wij haar uitstraling en zelfvertrouwen konden verbeteren. Maar dat het zoveel impact op haar had en zelfs een nieuw carrière pad heeft opgeleverd konden wij niet van tevoren bedenken. Super!

'Vanbinnen voelde ik me anders, dan wat ik in de spiegel zag'

“Ik had al een tijdje dat ik dacht ‘vanbinnen voel ik me anders, dan wat ik in de spiegel zie. En als dat zo doorgaat, dan word ik daar echt niet vrolijk van’.

Dat besprak ik in de kapsalon. Je zit daar natuurlijk ook de hele tijd in de spiegel te kijken. Mijn kapster vertelde dat een bekende van haar naar de Elzen Kliniek ging en dat het er heel natuurlijk uit zag. Want daar ben je natuurlijk bang voor, dat iedereen het gaat zien. Dat wil je niet. Je wilt gewoon een natuurlijke uitstraling.

De behandelingen hebben mij echt een boost aan zelfvertrouwen gegeven. Ik voel me een ander mens en mijn leven is ook totaal veranderd. Ik ga er meer op uit en ben zelfs model geworden!”

 

Wat anderen zeggen over de Elzen Kliniek:

Totaal
8,8
4.5/5

186 reviews

"Via goede referentie in contact gekomen. Gelijk een positieve indruk gekregen. Duidelijke consult/intake. Alles klopte en gelijk afspraak gemaakt voor behandeling. Dik tevreden."
- Belgin
"Persoonlijke benadering, uiterst vriendelijk en zeer deskundig. Behandeling ging ook heel goed. Blij met het behandelplan."
- Anoniem
"Een hele fijne persoonlijke aanpak, je voelt je gehoord en gezien. Van eerste telefoon gesprek tot het afscheid voelde als een warm bad."
- Anoniem

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

“Ik wil er goed uitzien, maar ik wil geen ander gezicht krijgen.”

– Marian Mudder

“Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.”

– Heleen van Royen

“Op mijn uitstraling kan ik invloed uitoefenen.”​

– Annemarie de Vries-Postma

Veiligheid boven alles

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak