Wenkbrauwlift

U overweegt een wenkbrauwlift en bent op zoek naar een goede kliniek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een wenkbrauwlift is bij ons een onderdeel van het persoonlijke behandelplan. In gezamenlijk overleg met de arts bekijken we uw gehele gezicht. Daarbij bespreken we uw doelen en wensen, die in uw persoonlijk behandelplan omschreven worden. Dit plan wordt met de grootste zorgvuldigheid opgesteld aan de hand van onze eigen unieke methode de Tipping Point Approach™. Deze methode is in 15 jaar ontwikkeld door de Elzen Kliniek en gebaseerd op wetenschappelijke feitelijkheden.

Hoe worden wenkbrauwen gelift door een fillerbehandeling?

Bij een behandeling met fillers maken wij gebruik van hyaluronzuur. Naarmate u ouder wordt vermindert de aanmaak van hyaluronzuur. Hierdoor wordt de huid dunner en verliest u volume in bijvoorbeeld uw gezicht. Ook het vetweefsel wordt minder bij veroudering waardoor de mooie ronde en jeugdige vormen in een gezicht verdwijnen en bijvoorbeeld boven uw ogen een en ander gaat zakken. En dat heeft effect op uw uitstraling.

Fillers met hyaluronzuur kunnen volumeverlies effectief opvullen. Waardoor in het geval van gezakte bovenoogleden, een beetje filler ter hoogte van de wenkbrauwen, de wenkbrauwen een gelift effect geeft. Dit heeft een tijdelijk effect op de specifieke locatie en heeft geen effect op de rest van het lichaam. Bij de Elzen Kliniek wordt enkel gebruik gemaakt van geregistreerde geneesmiddelen die rimpels tegengaan.

Bij ons staat veiligheid altijd op de eerste plaats

Wij realiseren ons als geen ander dat het hier wel gaat om een medische behandeling. Dat betekent dat wij er alles aan doen in systemen en protocollen om uw veiligheid te waarborgen. En dat doen wij al 15 jaar met bijna 40.000 behandelingen en ruim 5.000 tevreden cliënten. Voor uw veiligheid hebben wij alle registraties, certificeringen, diploma’s die van belang zijn.

Hier een voorbeeld van een wenkbrauwlift

Klik op een van de foto’s voor meer voor- en na-foto’s

005-voor-de-behandeling.480x0

Voor

005-na-de-behandeling.480x0

Na

Benieuwd wat de Elzen Kliniek voor u kan betekenen?

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.