ELZEN Kliniek is als beste kliniek van Nederland verkozen

'Nou heb je zo’n mooie auto en dan trek je er zo’n gezicht bij?!’

Inge Kruiver, office- en hospitalitymanager bij de Elzen Kliniek, kreeg eigenlijk best vaak te horen: ‘Wat kijk je ontevreden!’, ‘Smile!’, ‘Lach nou eens’ of ‘Ben je chagrijnig?’. Eigenlijk snapte ze het niet goed, want ze was helemaal niet slecht geluimd. Maar van die opmerkingen kon je dat langzaamaan wel worden natuurlijk. 

Mondhoeken
Met behulp van ons diagnostisch systeem The Tipping Point Approach™ kunnen we zeer nauwkeurig vaststellen welke punten het in je gezicht zijn die jouw uitstraling bepalen. Nadat dr. Helga van den Elzen hierover aan nieuwe teamleden een presentatie had gegeven, ging bij Inge een lichtje branden. Ze begreep opeens waarom haar moeder in haar ogen een ontevreden uitstraling had en zij zelf ook.  

Mooie auto
Inge riep altijd dat mensen haar maar moesten nemen zoals ze was. Totdat ze op een dag een parkeerkaart in de auto van dr. Helga van den Elzen legde. Een voorbij wandelende heer zei tegen Inge: ‘Nou heb je zo’n mooie auto en dan trek je er zó’n chagerijnige kop bij?’. Dit was voor Inge een omslagpunt. Ze deelde deze ervaring met Dr. Helga van den Elzen en vroeg of ze iets aan haar uitstraling kon doen. 

Verbluffend
Inge: “Het resultaat is verbluffend. Ik voel me een stuk zelfverzekerder en kijk ook anders naar mezelf als ik mijn make up opdoe. Mijn gezicht is veel meer ontspannen. Ik hoef geen moeite meer te doen, mijn glimlach is er bijna automatisch. Mensen benaderen me veel vriendelijker. Ik was me totaal onbewust van mijn uitstraling door mijn mimiek. Wat een impact kan The Tipping Point Approach™ dan hebben. Ik kan me voorstellen dat mensen zeggen ‘Aan mijn lijf geen polonaise’, maar als ik zie hoeveel een, voor mij, relatief kleine ingreep me brengt, dan zeg ik: gewoon doen!”

Ben je ook benieuwd naar het effect op de uitstraling van Inge?
Wordt vervolgd...

Wil jij je ook zelfverzekerd voelen?

Bel 035 699 15 15 of mail info@elzenkliniek.nl

ELZEN kliniek De mooiste versie van jezelf met injectables
ELZEN kliniek | Cattenhagestraat 6 | 1411 CT Naarden | 035 699 15 15 | info@elzenkliniek.nl
KVK 28101206 | BIG 19020854501

Behandelingen

Liquid facelift
Elzen lift
Uplift
Tipping points
Rimpelbehandeling
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Ogen, oogleden en wallen

Behandelingen

Wangen, hangwangen
Neus, neusbrug, punt van neus
Kaaklijn en kaakcontour
Kin
Hals en decolleté
Handen
Mond, lippen, mondhoeken

Producten

Botox®
Hyaluronzuur
Juvéderm®
Juvéderm Voluma®
Restylane®
Radiesse®
Sculptra®
Lipofilling
Vitamine A zuur
TCA peeling

Over de kliniek

Dr. Helga van den Elzen
Specialist in injectables
Kwaliteit en veiligheid
Een persoonlijk consult
Over deze site en disclaimer