Heeft u een vraag voor ons?

 

De meeste vragen over onze behandelingen en producten hebben we hieronder al voor je beantwoord. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden of wil je meer informatie? Vul dan uw zoekterm hieronder in, of bel ons tijdens kantooruren bellen op 035 200 24 28. Ook kun je je vraag stellen via het formulier op onze contactpagina. 

Philart® Skinbooster

PhilArt® is een skinbooster op basis van polynucleotiden, die op natuurlijke wijze de aanmaak van collageen, elastine, hyaluronzuur en antioxidanten in de huid stimuleert (biostimulator). Hierdoor wordt jouw huid beter gehydrateerd, verminderen fijne lijntjes en rimpels en verbetert jouw huidkwaliteit. Het is breed toepasbaar in het gezicht (waaronder voorhoofd en het gebied rondom de ogen), hals, decolleté en andere lichaamsdelen. Ook werkt het zeer effectief bij littekens of striae.

De oorsprong van de gebruikte polynucleotiden in Philart® Skinbooster is de forel. Het is daarna zo bewerkt dat alle eigenschappen van de forel verwijderd zijn uit het product. Het is een zeer veilige behandeling met een prachtig resultaat: een frissere, vollere, gladdere en jeugdiger ogende huid waar je maanden plezier van hebt!

De Philart® Skinbooster zorgt voor een frisse, stralende, gladdere, vollere en gehydrateerde huid met een vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Ook zorgt deze behandeling voor een lichte huidverstrakking. Een zeer effectieve en relatief eenvoudige behandeling om je huidconditie eenvoudig significant te verbeteren. In combinatie met een andere injectable behandeling of een peeling behaal je nog betere resultaten, voor een optimaal en duurzaam resultaat waar je maanden plezier van hebt!

Wanneer we ouder worden verliest onze huid stevigheid en elasticiteit. Hierdoor ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Onze skinboosters werken op basis van polynucleotiden, waardoor de activiteit van fibroblasten wordt gestimuleerd. Een natuurlijke manier om de aanmaak van collageen, elastine, hyaluronzuur en antioxidanten in de huid te stimuleren (biostimulator). Collageen en elastine werken samen om jouw huid stevig en elastisch te houden.

Hyaluronzuur is een natuurlijk lichaamseigen stof dat vocht vasthoudt en helpt om de huid gehydrateerd te houden. Dat maakt het ook zeer geschikte stof voor een injectable-behandeling. En antioxidanten helpen weer bij het herstel van een beschadigde of verouderde huid en werken preventief tegen huidveroudering.

Hierdoor wordt de huid dus steviger en elastischer en leidt deze behandeling tot een verbeterde huidtextuur, vermindering van fijne lijntjes en rimpels en een algehele verbetering van jouw huidkwaliteit. Kortom, een ideale en natuurlijke wijze om jouw huidconditie te verbeteren en het een vollere, gladdere, frissere en jeugdigere uitstraling te geven!

De behandeling zelf is relatief eenvoudig en hoeft niet lang te duren. Omdat wij gebruik maken van een verdovende crème die voor een optimaal resultaat enige tijd moet intrekken, reserveren wij altijd 40 minuten.

Doordat voor deze behandeling meerdere kleine injecties nodig zijn, kan deze behandeling een licht ongemak of een lichte pijn met zich meebrengen. Om het onze cliënten zo comfortabel mogelijk te maken, brengen wij voor deze behandeling altijd een verdovende crème aan. Ook werken we met ultradunne naalden om pijn tot een minimum te brengen.

De Philart® Skinbooster kan op verschillende delen van het lichaam worden gebruikt, daar waar huidverbetering gewenst is. Om een aantal voorbeelden te noemen: het gezicht (inclusief het voorhoofd en het gebied rondom de ogen), hals, decolleté, bovenarmen en handen. Deze behandeling is ook zeer effectief voor de behandeling van striae en littekens.

Onze arts of verpleegkundige bespreekt met jou of je in aanmerking komt voor Philart® Skinbooster. Dit is afhankelijk van je gezondheid. Hoewel het product zo bewerkt is dat er geen viseigenschappen meer te vinden zijn, wordt deze behandeling niet uitgevoerd bij mensen met een bekende visallergie. Als je meerdere heftige allergieën hebt, kan het zijn dat behandelen ook niet verstandig is.

Ook wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft is behandelen uitgesloten. Ten slotte, wanneer je vegan bent, is het aan jou om te beslissen of je deze behandeling wilt ondergaan. Het is daarom altijd belangrijk goed te overleggen met onze arts of verpleegkundige. Met een dermatologische achtergrond en professionele training zijn zij zeer geschikt met jou te bepalen of en welke behandeling jou past!

Direct na de behandeling zul je wellicht bobbeltjes zien ter plaatse van de prikpunten. Deze verdwijnen doorgaans na enkele uren of in enkele gevallen na 2 tot 3 dagen. Soms kunnen deze tot een dag na de behandeling aanhouden.  Na een behandeling kan je een aantal dagen last hebben van enige roodheid, zwelling of blauwe plekjes.

Het beste (en makkelijkste) dat je kunt doen is om je hersteltijd af te wachten, om vervolgens te genieten van je resultaat. Toch kun je wel enkele belangrijke tips opvolgen om de hersteltijd te bespoedigen:

  • Wanneer je je gezicht wast, doe dit dan met koud water. Dit helpt de huid te kalmeren.
  • Zorg dat je huid goed gehydrateerd blijft. Hiervoor kun je het best een medium-tot-volle moisturizer aanbrengen.
  • Drink extra water om de huid extra te hydrateren.
  • Gebruik dagelijks zonnebrandcrème met minimaal SPF 30. Je huid is kwetsbaarder na Philart Skinbooster dus vermijdt langdurig blootstelling aan de zon.
  • Vermijd intensieve trainingen, sauna’s en stoombaden. De verhoogde bloedcirculatie kan zorgen voor tintelingen, jeuk, roodheid of andere onaangename bijwerkingen. 
  • Gebruik niet te veel exfolianten (zoals exfolierende gezichtsreiniger, scrub, borstel). Dit kan leiden tot meer roodheid of gevoeligheid.

Voor het beste resultaat adviseren wij 3 behandelingen met een tussenperiode van 2-3 weken. Soms is er een 4e behandeling nodig. Dit hangt af van je huidconditie. Om het behaalde resultaat te behouden, is een onderhoudsbehandeling raadzaam. Zonder een onderhoudsbehandeling houdt het resultaat ca. 6 maanden aan.

De eerste 2 weken na de behandeling raden wij langdurig blootstelling aan de zon of een bezoek aan de zonnebank af. Kom je in aanraking met de zon, gebruik dan altijd goede zonnebrand met UVA en UVB bescherming en minimaal factor 30 bij voorkeur factor 50 .

Direct na de behandeling zul je wellicht bobbeltjes zien ter plaatse van de prikpunten. Deze verdwijnen doorgaans na enkele uur. Soms kunnen deze tot een dag na de behandeling aanhouden.  Na een behandeling kan je een aantal dagen last hebben van enige roodheid, zwelling of blauwe plekjes.

Voor het beste resultaat adviseren wij 3 behandelingen met een tussenperiode van 2-3 weken. Soms is er een 4e behandeling nodig. Dit hangt af van je huidconditie. Om het behaalde resultaat te behouden, is een onderhoudsbehandeling raadzaam. Zonder een onderhoudsbehandeling houdt het resultaat ca. 6 maanden aan.

Het effect is meestal na 2 weken zichtbaar en houdt maar liefst maandenlang aan. Voor het beste resultaat adviseren wij 3 behandelingen met een tussenperiode van 2-3 weken. Soms is er een 4e behandeling nodig. Dit hangt af van je huidconditie. Om het behaalde resultaat te behouden, is een onderhoudsbehandeling elke 3 tot 6 maanden raadzaam.

Vanaf € 299,- kun je een behandeling onderaan. Voor een optimaal resultaat adviseren wij meerdere behandelingen. Die bieden wij aan in voordelig combinatiepakketten.

1 behandeling: € 299,-
3 behandelingen: € 799,-
5 behandelingen: € 1.349,-

De Philart® Skinbooster is een zeer veilige behandeling met een minimaal risico op ernstige bijwerkingen of complicaties. Het maakt dan ook dat het een zeer toegankelijke behandeling is voor een frissere, gladdere, vollere en jeugdiger ogende huid.

Direct een afspraak maken?

De Elzen Kliniek werkt met een klein team met passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor jou. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Gratis Zomerconsult

Wil je deze zomer een frisse en stralende uitstraling?

Boek nu je gratis Zomerconsult en maak laagdrempelig kennis met onze kliniek. Je komt alles te weten over de conditie van je huid, hoe je deze optimaal kunt beschermen en wat onze behandelingen voor jouw uitstraling kunnen betekenen.

Plan je gratis Zomerconsult voor 31 augustus 2024 en ontdek hoe jij stralend en fris de zomer in gaat!

Boek afspraak