Marionetlijnen

U overweegt een behandeling voor uw marionetlijnen en u zoekt een goede kliniek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een behandeling van de marionetlijnen is bij ons een onderdeel van het persoonlijke behandelplan. In gezamenlijk overleg met de arts bekijken we uw gehele gezicht. Daarbij bespreken we uw doelen en wensen, die in uw persoonlijk behandelplan omschreven worden. Dit plan wordt met de grootste zorgvuldigheid opgesteld aan de hand van onze eigen unieke methode de Tipping Point Approach™. Deze methode is in 15 jaar ontwikkeld door de Elzen Kliniek en gebaseerd op wetenschappelijke feitelijkheden.

Wat houdt een behandeling precies in?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw marionetlijnen zo zichtbaar zijn dat ze u storen. Voor elke oorzaak kan een andere manier van behandelen nodig zijn. De behandeling kan ofwel met fillers ofwel met botuline toxine uitgevoerd worden.

De marionetlijnen effectief aanpakken

Er verandert van alles wanneer u ouder wordt. Ook het vetweefsel wordt minder bij veroudering waardoor de mooie ronde en jeugdige vormen in een gezicht verdwijnen en zich bijvoorbeeld kraaienpootjes, fronsrimpels, marionetlijnen of wallen onder de ogen vormen. Kortom, rimpels die effect hebben op uw uitstraling. Fillers met hyaluronzuur kunnen volumeverlies en daarmee rimpelvorming effectief opvullen. Dit heeft een tijdelijk effect op de specifieke locatie en heeft geen effect op de rest van het lichaam. Bij de Elzen Kliniek wordt enkel gebruik gemaakt van geregistreerde geneesmiddelen die rimpels tegengaan.

Hier ziet u hoe de marionetlijnen verzacht zijn door een behandeling met fillers.

Klik op een van de foto’s voor meer voor- en na-foto’s

005-voor-de-behandeling.480x0

Voor

005-na-de-behandeling.480x0

Na

Benieuwd wat de Elzen Kliniek voor u kan betekenen?

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.