Heleen van Royen

Schrijfster

Heleen van Royen

Schrijfster

Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek

Heleen van Royen is een gepassioneerde, krachtige vrouw. Ze weet wie ze is, doet wat ze wil, doorbreekt taboes en blijft tijdens kritische mediastormen fier rechtop staan. Qua uitstraling kiest ze ook haar eigen weg. Ze gelooft in maakbaarheid en heeft de Elzen Kliniek gevraagd haar hierin te begeleiden. “Ik heb een pact gesloten met dr. Helga tot mijn honderdste. Ik kom al vijftien jaar bij haar. Ik ga een keer per jaar voor een ‘uptouch’ volgens mijn persoonlijke behandelplan. Niet te veel, want ik wil niet zo’n spuithoofd, maar net genoeg om het gezellig te houden. Na een behandeling ben ik elke keer weer blij verrast en zeg ik: “Ja, ik zie er weer helemaal uit zoals mezelf. Dan voel ik me tevreden en lekker. Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.” Heleen laat zich niks wijsmaken, ze gaat haar eigen weg.

In het nieuwste boek van Heleen Moeder – Dochter – Minnares staat te lezen: “Ik kan je niet jonger maken, maar ik kan je wel helpen om op een vriendelijke manier ouder te worden.” Het is een bekende uitspraak van dr. Helga van den Elzen.
Heleen wijdt in haar boek een compleet hoofdstuk aan een openhartig gesprek met dr. Helga van den Elzen. We zijn vereerd en vinden het fijn dat de ware toedracht van ons vak nu nog meer mensen kan bereiken.

035 205 00 45
06 55 11 66 44 (in geval van nood).

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws over de Elzen Kliniek. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Benieuwd naar uw eigen persoonlijke plan?

Regio

Botuline toxine:
’t Gooi, Gooise Meren, Bussum,
Naarden, Blaricum, Laren, Huizen,
Amsterdam, Almere, Soest,Baarn,
Bilthoven, Amersfoort, Utrecht

Fillers:
 t GooiGooise MerenBussum,
 NaardenBlaricumLarenHuizen
AmsterdamAlmereSoestBaarn
BilthovenAmersfoortUtrecht