Heleen van Royen

Schrijfster

“Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.”

Heleen van Royen is een gepassioneerde, krachtige vrouw. Ze weet wie ze is, doet wat ze wil, doorbreekt taboes en blijft tijdens kritische mediastormen fier rechtop staan. Qua uitstraling kiest ze ook haar eigen weg. Ze gelooft in maakbaarheid en heeft de Elzen Kliniek gevraagd haar hierin te begeleiden.

 “Ik heb een pact gesloten met dr. Helga tot mijn honderdste. Ik kom al vijftien jaar bij haar. Ik ga een keer per jaar voor een ‘uptouch’ volgens mijn persoonlijke behandelplan. Niet te veel, want ik wil niet zo’n spuithoofd, maar net genoeg om het gezellig te houden. Na een behandeling ben ik elke keer weer blij verrast en zeg ik: “Ja, ik zie er weer helemaal uit zoals mezelf. Dan voel ik me tevreden en lekker. Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.” 

Heleen laat zich niks wijsmaken, ze gaat haar eigen weg. In het nieuwste boek van Heleen Moeder – Dochter – Minnares staat te lezen: “Ik kan je niet jonger maken, maar ik kan je wel helpen om op een vriendelijke manier ouder te worden.” Het is een bekende uitspraak van dr. Helga van den Elzen.

Heleen wijdt in haar boek een compleet hoofdstuk aan een openhartig gesprek met dr. Helga van den Elzen. We zijn vereerd en vinden het fijn dat de ware toedracht van ons vak nu nog meer mensen kan bereiken.

Afspraak maken?

Neem contact op of plan direct een afspraak in via onderstaande knop. Wij helpen je graag verder.

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak