Heleen van Royen

Schrijfster

“Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.”

Heleen van Royen is een gepassioneerde, krachtige vrouw. Ze weet wie ze is, doet wat ze wil, doorbreekt taboes en blijft tijdens kritische mediastormen fier rechtop staan. Qua uitstraling kiest ze ook haar eigen weg. Ze gelooft in maakbaarheid en heeft de Elzen Kliniek gevraagd haar hierin te begeleiden.

 “Ik heb een pact gesloten met de Elzen Kliniek tot mijn honderdste. Ik kom er al twintig jaar. Ik ga een keer per jaar voor een ‘uptouch’ volgens mijn persoonlijke behandelplan. Niet te veel, want ik wil niet zo’n spuithoofd, maar net genoeg om het gezellig te houden. Na een behandeling ben ik elke keer weer blij verrast en zeg ik: “Ja, ik zie er weer helemaal uit zoals mezelf. Dan voel ik me tevreden en lekker. Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.” 

Heleen laat zich niks wijsmaken, ze gaat haar eigen weg. In het boek van Heleen ‘Moeder – Dochter – Minnares’ is te lezen: “Ik kan je niet jonger maken, maar ik kan je wel helpen om op een vriendelijke manier ouder te worden.” Het is een bekende uitspraak van dr. Helga van den Elzen.

Heleen wijdt in Moeder – Dochter – Minnares een compleet hoofdstuk aan een openhartig gesprek met dr. Helga van den Elzen. We zijn vereerd en vinden het fijn dat de ware toedracht van ons vak nu nog meer mensen kan bereiken.

Afspraak maken?

Neem contact op of plan direct een afspraak in via onderstaande knop. Wij helpen je graag verder.

Gratis €100.- behandeltegoed cadeau

T/m 30 november krijg je als nieuwe cliënt maar liefst € 100 behandeltegoed cadeau*. Te gebruiken voor een PeelingInjectables of een Skinbooster. Boek uiterlijk 30 november je afspraak om jouw cadeau te verzilveren. 

Boek afspraak