'Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek'

- Heleen van Royen

Heleen van Royen is een gepassioneerde, krachtige vrouw. Ze weet wie ze is, doet wat ze wil, doorbreekt taboes en blijft tijdens kritische mediastormen fier rechtop staan. Qua uitstraling kiest ze ook haar eigen weg. Ze gelooft in maakbaarheid en heeft de Elzen Kliniek gevraagd haar hierin te begeleiden.

“Ik heb een pact gesloten tot mijn honderdste”

“Ik heb een pact gesloten met de Elzen Kliniek tot mijn honderdste. Ik kom er al twintig jaar. Ik ga een keer per jaar voor een ‘uptouch’ volgens mijn persoonlijke behandelplan. Niet te veel, want ik wil niet zo’n spuithoofd, maar net genoeg om het gezellig te houden. Na een behandeling ben ik elke keer weer blij verrast en zeg ik: “Ja, ik zie er weer helemaal uit zoals mezelf. Dan voel ik me tevreden en lekker. Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.” 

Heleen laat zich niks wijsmaken, ze gaat haar eigen weg. In het boek van Heleen ‘Moeder – Dochter – Minnares’ is te lezen: “Ik kan je niet jonger maken, maar ik kan je wel helpen om op een vriendelijke manier ouder te worden.” Het is een bekende uitspraak van dr. Helga van den Elzen.

Heleen wijdt in Moeder – Dochter – Minnares een compleet hoofdstuk aan een openhartig gesprek met dr. Helga van den Elzen. We zijn vereerd en vinden het fijn dat de ware toedracht van ons vak nu nog meer mensen kan bereiken.

Wars van taboe

Geen enkel gezicht is hetzelfde en agemanagement ziet er voor iedereen anders uit, maar er zullen niet veel mensen zijn die er geen baat bij hebben. Toch heerst er voor sommige mensen nog een taboe op het bezoeken van een cosmetische kliniek. Gelukkig is dat veel minder dan jaren geleden. Onder andere doordat veel bekende Nederlanders daar open over zijn en daarmee het taboe doorbreken. Zo iemand is Heleen van Royen. Ze komt al ruim twintig jaar bij de Elzen Kliniek.

Dr. Van den Elzen: “Heleen is al decennia trouw cliënt. Omdat ze merkt wat het met haar uitstraling doet. En met hoe ze over zichzelf denkt.”

Wij zijn blij met taboedoorbrekende rolmodellen als Heleen. Dit maakt het makkelijker zelf te bepalen hoe jij invulling geeft aan jouw agemanagement. Iedereen vindt daarin zijn of haar eigen weg. Maar vergeet nooit: dat blijft een zaak van jouzelf!

Wat anderen zeggen over de Elzen Kliniek:

Direct een afspraak maken?

De Elzen Kliniek werkt met een klein team met passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor jou. Elisabeth en Ingrid staan voor je klaar!

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak