Transpireren

Veel mensen hebben last van (overmatig) zweten, maar praten daar niet graag over. Bijvoorbeeld onder de oksels, je decolleté, onder de borsten, de billen, de binnenkant van de benen, of de knieholten.

Heb je daar last van? Wees gerust, je bent niet de enige. Het is een normaal verschijnsel. Maar dat betekent niet dat het niet vervelend kan zijn. Het kan je belemmeren in je dagelijks leven. Omdat het je een onfris gevoel geeft, je je ervoor schaamt of hierdoor je favoriete zomeroutfit in de kast laat hangen. Gelukkig kun je dit met Botox effectief aanpakken!

Bekijk onze Tipping
Point Approach™

Behandeling

Of je nou al weet of deze behandeling voor jou het beste werkt of niet, wij starten elk behandeltraject met een uitgebreid consult. Hierbij kijken we altijd naar jouw hele gezicht, omdat focus op één element jou niet het beste resultaat geeft. Alle elementen samen bepalen het geheel: jouw gezicht, jouw uitstraling.

Tijdens dit consult luisteren we naar jouw wensen. En combineren dat met een wetenschappelijke analyse van jouw gehele gezicht om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Zo krijg jij de frisse, natuurlijke uitstraling die past bij jou.

Is deze behandeling onderdeel van jouw oplossing? Dan werken spierontspanners zeer effectief. Wanneer Botox® geïnjecteerd wordt in de huid, blokkeert het tijdelijk signalen van zenuwen die verantwoordelijk zijn voor het aanzetten van de zweetklieren. Hierdoor wordt de overmatige zweetproductie in dat gebied verminderd. Zo kom jij fris de dag door!

Benieuwd wat de Elzen Kliniek voor jou kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonische kennismaking.

In ons unieke diagnosesysteem komen jouw wensen en wetenschap samen in een persoonlijk behandelplan, waarmee jij de uitstraling krijgt die past bij jou.

Wij maken bij deze behandeling gebruik van een verdovende zalf. Zo wordt eventuele pijn zoveel mogelijk beperkt.

Doordat we met een verdovende zalf werken, duurt de behandeling in totaal ongeveer 60 minuten. De Botox-behandeling duurt ongeveer 30 minuten. 

Voor deze behandeling worden spierontspanners gebruikt. 

Spierontspanners en fillers zijn veilige geneesmiddelen in zowel de medische-als de cosmetische sector. Bovendien werken wij werken enkel met de beste artsen en de beste producten. 

Met spierontspanners houdt het resultaat ongeveer 3-4 maanden aan. 

Spierontspanners beginnen na 48u te werken. Meestal duurt het een week voor het eindresultaat merkbaar wordt. Het optimale resultaat is bereikt na 2 weken. 

Elk gezicht is uniek. Onze artsen onderzoeken dan ook welke behandeling het beste past bij jouw wensen en de natuurlijke harmonie van jouw gezicht. Maatwerk is essentieel. Vandaar dat wij werken met vanaf prijzen.

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

“Ik wil er goed uitzien, maar ik wil geen ander gezicht krijgen.”

– Marian Mudder

“Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.”

– Heleen van Royen

“Op mijn uitstraling kan ik invloed uitoefenen.”​

– Annemarie de Vries-Postma

Direct een afspraak maken?

De Elzen Kliniek werkt met een klein team met passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor jou. Elisabeth en Ingrid staan voor je klaar!

Gratis Zomerconsult

Wil je deze zomer een frisse en stralende uitstraling?

Boek nu je gratis Zomerconsult en maak laagdrempelig kennis met onze kliniek. Je komt alles te weten over de conditie van je huid, hoe je deze optimaal kunt beschermen en wat onze behandelingen voor jouw uitstraling kunnen betekenen.

Plan je gratis Zomerconsult voor 31 augustus 2024 en ontdek hoe jij stralend en fris de zomer in gaat!

Boek afspraak