Bea

Zakenvrouw

“De fronsrimpel maakte mij onzeker. Privé en zakelijk had ik daar last van.”

Bea Snikkers is een zakenvrouw. Ze is pittig en ambitieus. Dat mag een ander ook zíen, vindt ze. “Ik had een droevig hondengezicht met hangwangen. Echt een gezicht dat totaal niet bij mij paste. Een frons op mijn voorhoofd, putjes in mijn kin. Ik ben helemaal geen droevig persoon, maar zo zag ik er wel uit. Daar had ik last van, professioneel en privé. Ik had voor mijn werk regelmatig klantbesprekingen, waar ik langzaamaan onzeker over werd. Dankzij de Elzen Kliniek heb ik een meer ontspannen uitstraling en voel ik mij zelfverzekerder.

Bij de Elzen Kliniek doen ze niet klakkeloos wat ik vraag, maar ik krijg advies met de beste, natuurlijke oplossingen waardoor ik er, ondanks mijn leeftijd fris en fit uit blijf zien. Door gezond te eten en veel te bewegen doe ik de rest. Ik ben echt blij dat ik deze stap heb gezet, ik voel me er geweldig bij. Mijn bezoekjes aan de Elzen Kliniek zorgen ervoor dat ik, de beste versie van mezelf blijf!”

Je kunt niet om Bea heen. Ze is een sterke zakenvrouw en dat straalt ze nu ook uit.

Afspraak maken?

Neem contact op of plan direct een afspraak in via onderstaande knop. Wij helpen je graag verder.

Voor
Na
2018

Gratis €100.- behandeltegoed cadeau

T/m 30 november krijg je als nieuwe cliënt maar liefst € 100 behandeltegoed cadeau*. Te gebruiken voor een PeelingInjectables of een Skinbooster. Boek uiterlijk 30 november je afspraak om jouw cadeau te verzilveren. 

Boek afspraak