'Ik ging steeds meer op een hamster lijken.'

- Gonny

Gonny riep altijd: “ik ben wie ik ben en dat blijft zo”. Een vermoeide uitstraling, rimpels, plooien en hangende huid zorgden er echter voor dat ze zichzelf niet meer zag in de spiegel. ‘Doordat delen van mijn gezicht gingen hangen, ging ik steeds meer op een hamster lijken.’ Ze koos voor de Elzen Kliniek, omdat ze zichzelf terug wilde. 

Het resultaat is dat telt

Om de harmonie in het gezicht te bewaken kijken wij altijd naar het gehele gezicht. Dus niet enkel naar de gebieden die Gonny het meest
stoorden.

Een persoonlijk behandelplan op basis van onze methode, de Tipping Point Approach, werd opgesteld. Waarbij o.a. het volumeverlies rond de kin, haar ogen en wangen werd hersteld. Zodat het hartvormig gezicht weer zichtbaar wordt.

Een resultaat waar wij trots op zijn. En nog belangrijker: Gonny erg blij mee is!

'Ik kan wel een week slapen, want ik zie er niet uit.'

“Wat mij met name stoorde was de vermoeide uitstraling. Ik zat in de auto op weg naar een feestje. Ik had een rustige week gehad en was goed uitgerust. Ik keek in de spiegel en dacht ‘ik kan geloof ik wel een week slapen, want ik zie er niet uit’.

Als je dan kritisch gaat kijken zie je steeds meer dingen die je storen. Dit hangt, dat ziet er anders uit. Toen dacht ik nog “niet aanstellen, het valt allemaal wel mee.” Want ik had altijd geroepen “ik ben wie ik ben en dat blijft zo”, maar ik herkende mezelf gewoon niet meer. En als je iedere keer naar een moe gezicht kijkt stoort je dat gewoon.

Doordat ook onderdelen van mijn gezicht begonnen te hangen, vond ik ook dat ik teveel op een hamster begon te lijken. Ik wilde mezelf weer terug en ben op zoek gegaan naar mogelijkheden om dat op een natuurlijke wijze voor elkaar te krijgen. Ik wilde onder geen beding een Barbiepop worden, of iemand die ver van mij afstaat.

De eerste keer vond ik het heel griezelig, maar ben heel blij dat ik toch doorgezet heb. Als ik nu in de spiegel kijk denk ik: ‘ik ben er weer’, Het heeft me ook echt meer zelfvertrouwen gegeven, want ik voel me mooier.” 

In je genen vastgelegd

“In je genen is vastgelegd hoe je gezicht veroudert. De meeste mensen gaan ervanuit dat het alleen je huid is die je er ouder uit laat zien. Maar het werkelijke geheim van veroudering zit ‘m – net als je schoonheid – in je botstructuur.

Dr. Wang: “Ook een prachtige verschijning als Gonny ontkomt niet aan verouderingsverschijnselen.”

Er gebeurt veel wanneer de jaren vorderen. Zo slinken botten en neemt onderhuids vet af. Je voorhoofd verandert, je kin krimpt, je oogkassen worden groter, je kaken vierkanter of hoekiger, jukbeenderen platter en de huid gaat hangen. Kortom, verouderingsverschijnselen.

Ook een prachtige verschijning als Gonny ontkomt hier niet aan. Gelukkig is zij daarin niet uniek en kan je hier tegenwoordig vrij eenvoudig iets aan doen.

Met enkele eenvoudige ingrepen rond haar ogen, wangen en kin hebben wijn haar eigen natuurlijke uitstraling weer terug weten te toveren.”

Wat anderen zeggen over de Elzen Kliniek:

Direct een afspraak maken?

De Elzen Kliniek werkt met een klein team met passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor jou. Elisabeth en Ingrid staan voor je klaar!

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak