PhilArt® Skinbooster

PhilArt® is een skinbooster die ervoor zorgt dat jouw huid elastischer en steviger wordt. Het is een effectieve behandeling tegen diverse tekenen van veroudering zoals: 

 • Rimpels 
 • Slappe huid 
 • Pigmentatie
 • Dehydratie
 • Grove poriën
 • Acne / milde littekens
Op deze pagina lees je alles over deze nieuwe behandeling die de aanmaak van nieuw collageen en elastische vezels stimuleren, evenals de lichaamseigen celregeneratie.
PhilArt Skinbooster
PhilArt next
Gezicht, hals, handen
PhilArt eye
Ooggebied
PhilArt hair
Haar

Baanbrekende innovatie; PhilArt® biostimulator

In onderstaand artikel staat alle informatie over de nieuwe baanbrekende skinbooster PhilArt®, maar we willen hier alvast de belangrijkste informatie voor jou opsommen.

De actieve bestanddelen zijn polynucleotiden (PN). Dit zijn de bouwstenen van DNA en deze wonderbestandsdelen hebben weefselherstellende, anti-ischemische en ontstekingsremmende eigenschappen. Ze…: 

 • … zorgen voor meer fibroblast-activiteit*
 • … bevorderen de bloedsomloop
 • … vangen vrije radicalen weg die huidschade veroorzaken
 • … herstellen het DNA
PhilArt fibroblasten
PhilArt Skinbooster - Before_After_PhilArt

Op welke manier heeft de PhilArt® Skinbooster een positief effect op je huid?

 • Polynucleotiden stimuleren specifiek de activiteit van de fibroblasten*.  
 • Dit zijn de cellen die voor de productie van collageen, elastine, hyaluronzuur en antioxidanten in de huid zorgen. 
 • Resultaat: verbetering huidkwaliteit. 
 • Perfect in combinatie met andere behandelingen, zoals fillers of een peeling. Het product kan overal op het lichaam toegepast worden (incl. ooggebied, hals, decolleté en handen. Ook geschikt voor milde (acne) littekens.

Hoe ziet een PhilArt® behandeling eruit?

De behandeling met PhilArt® is een zeer veilige behandeling die ongeveer 15 minuten duurt. Een verdovende crème vooraf is niet nodig, maar wordt wel geadviseerd. Door middel van ongeveer 20 injecties van 0,1 ml wordt de 2 ml gel in de huid gespoten. Direct na de behandeling kun je wat bultjes overhouden op de plekken waar geïnjecteerd is: deze verdwijnen binnen enkele uren. Heel soms kan ook een blauw plekje ontstaan, deze mag na de behandeling gecamoufleerd worden met bv foundation. De eerste week raden we aan niet te sporten, niet naar de sauna te gaan. Langdurig blootstelling aan de zon of zonnebank 2 weken vermijden. Hou een periode van 2 weken aan voor andere cosmetische behandelingen of behandelingen bij de schoonheidsspecialist.

PhilArt® is niet voor iedereen geschikt. Wanneer je een visallergie hebt of zwanger bent/borstvoeding geeft, kom je niet in aanmerking voor deze behandeling. De polynucleotiden komen oorspronkelijk van de forel.

De basis, je gezicht, is er al. Ons unieke diagnosesysteem en jarenlange ervaring stelt onze arts in staat een plan op te stellen, dat jou de uitstraling geeft die je wenst. Gebaseerd op jouw eigen unieke kenmerken en wensen.

De procedure duurt ongeveer 40 minuten, afhankelijk van de grootte en het aantal te behandelen gebieden.

Bij het PhilArt proces worden poly-ribo-nucleotiden uit viscellen in de huid geïnjecteerd met behulp van een micro-injectietechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de poly-ribo-nucleotiden direct in de diepere lagen van de huid terechtkomen, waar ze het meest effectief zijn.

De behandeling met Philart is een zeer veilige behandeling die ongeveer 15 minuten duurt. Een verdoving vooraf is niet nodig. 

Onderhoudsbehandelingen zijn mogelijk.

Optimale resultaat na meerdere behandelingen.

 • 1 behandeling: € 299,-
 • 3 behandelingen: € 799,-
 • 5 behandelingen: € 1.349,-

Voor het optimale resultaat adviseren we om een kuur te nemen van 3-4 behandelingen, om de 2-3 weken. Naar wens kun je dan nog een onderhoudsbehandeling krijgen.

Elzenkliniek Boek nu een afspraak

Direct een afspraak inplannen?

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil je direct een afspraak boeken? Goed nieuws, de PhilArt® Skinbooster is geschikt voor het hele jaar! Je kan dus elk moment beginnen met de behandeling. Neem nu contact op en we plannen direct een afspraak voor je in.

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak