Skinbooster

Je huid draag je elke dag. Het is daarom van groot belang hier goed voor te zorgen. Onze Philart Skinbooster kan hier een belangrijke rol in spelen. 

Deze biostimulator maakt jouw huid steviger, elastischer en frisser ogen. En geeft een resultaat waar jij maanden plezier van hebt!

Bekijk onze Tipping
Point Approach™

De voordelen van Philart® Skinbooster

De PhilArt® skinbooster maakt jouw huid elastischer en steviger en werkt zeer goed tegen:

Deze behandeling werkt voor het gezicht, de hals, handen, het ooggebied of om de kwaliteit van je haar te verbeteren. En kun je goed combineren met injectables of een peeling.

Baanbrekende innovatie; PhilArt® biostimulator

De actieve bestanddelen van deze baanbrekende Skinbooster zijn polynucleotiden (PN), oorspronkelijk afkomstig van de forel. De bouwstenen van DNA met weefselherstellende, anti-ischemische en ontstekingsremmende eigenschappen. Ze…

De actieve bestanddelen zijn polynucleotiden (PN). Dit zijn de bouwstenen van DNA en deze wonderbestandsdelen hebben weefselherstellende, anti-ischemische en ontstekingsremmende eigenschappen. Ze…: 

  • … zorgen voor meer fibroblast-activiteit*
  • … bevorderen de bloedsomloop
  • … vangen vrije radicalen weg die huidschade veroorzaken
  • … herstellen het DNA

Deze Philart® Skinbooster is zeer veilig en effectief. Het maakt je huid elastischer en steviger en geeft je een stralend resultaat waar je gemiddeld 3 tot 6 maanden plezier van hebt.

PhilArt fibroblasten

De basis, je gezicht, is er al. Ons unieke diagnosesysteem en jarenlange ervaring stelt onze arts in staat een plan op te stellen, dat jou de uitstraling geeft die je wenst. Gebaseerd op jouw eigen unieke kenmerken en wensen.

De procedure duurt ongeveer 40 minuten, afhankelijk van de grootte en het aantal te behandelen gebieden.

Bij het PhilArt proces worden poly-ribo-nucleotiden uit viscellen in de huid geïnjecteerd met behulp van een micro-injectietechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de poly-ribo-nucleotiden direct in de diepere lagen van de huid terechtkomen, waar ze het meest effectief zijn.

De behandeling met Philart is een zeer veilige behandeling die ongeveer 15 minuten duurt. Een verdoving vooraf is niet nodig. 

Onderhoudsbehandelingen zijn mogelijk.

Optimale resultaat na meerdere behandelingen.

Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur. Daarbij bieden wij pakketprijzen voor het beste en voordeligste resultaat.

1 behandeling: € 315,-
3 behandelingen: € 900,-
5 behandelingen: € 1.450,-

Hoe ziet een PhilArt® behandeling eruit?

Met ongeveer 20 kleine injecties van 0,1 ml wordt de 2 ml gel in de huid geinjecteerd.

Direct na de behandeling kun je wat bultjes overhouden op de plekken waar geïnjecteerd is: deze verdwijnen binnen enkele uren.

Voor het optimale resultaat adviseren we 3-4 behandelingen, om de 2-3 weken.

Bij herhaling bieden we korting via een pakketprijs. Informeer naar de mogelijkheden of bekijk de tabel.

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

“De Elzen Kliniek heeft mijn carrière verlengd.”

– Marian Mudder

“Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.”

– Heleen van Royen

“Op mijn uitstraling kan ik invloed uitoefenen.”​

– Annemarie de Vries-Postma

Direct een afspraak maken?

De Elzen Kliniek werkt met een klein team met passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor jou. Elisabeth en Ingrid staan voor je klaar!

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak