Angst voor een cosmetische behandeling?

Dat je angst voelt bij de start van een cosmetische behandeling vinden wij bij de Elzen Kliniek heel normaal. Wij stellen je graag gerust door je goed uit te leggen hoe de diagnose wordt bepaald en hoe jouw behandelplan er uit zal zien. Wij gaan namelijk erg zorgvuldig met jouw angst om, ook al hoef je niet bang te zijn. Je bent in gekwalificeerde en veilige handen van onze bekwame artsen en verpleegkundigen. Blijf je de angst toch voelen? Dan houden wij hier uiteraard rekening mee tijdens de behandeling.

Begrip voor uw angst

Sterker nog, we vinden het alleen maar prettig als je aangeeft dat je angstig bent. In dat geval gaan we samen met jou op zoek naar de behandeling die past bij wat jij graag wilt, maar waarbij we ook in acht nemen waar je je zorgen over maakt. De uitkomst van die zoektocht kan ook zijn dat je toch geen behandeling aandurft, als je hier echt heel bang voor bent. Of we nemen slechts een kleine stap. Het is voor ons namelijk belangrijk dat jij vertrouwen hebt in de behandeling en het daaropvolgende resultaat.

Tipping Point Approach

Het opstellen van jouw diagnose en het behandelplan gaat altijd in samenspraak met jou. Dr. Helga van den Elzen is niet het type cosmetisch arts die je gaat vertellen wat er allemaal niet goed is aan jouw gezicht. Je kent je eigen gezicht het beste. Het is een samenwerking tussen jou, jouw gezicht en de arts die nader wordt uitgewerkt in de door dr. Van den Elzen ontwikkelde Tipping Point Approach.

Veilige producten

We begrijpen het als je, ondanks alle moeite die wij doen om je gerust te stellen, nog steeds een beetje bang blijft voor de behandeling die u te wachten staat. Bang dat je onherkenbaar wordt, dat er iets misgaat, of dat andere mensen kunnen zien dat jouw gezicht een behandeling heeft ondergaan. Deze angst is heel normaal en wij nemen dit ook altijd serieus. Daarom werken wij altijd met de wetenschappelijk onderbouwde en op jouw gezicht afgestemde Tipping Point Approach, de door dr. Helga van den Elzen ontwikkelde methode die zorgt voor de juiste uitstraling.

Behandelplan Elzen Kliniek

Overweeg je een cosmetische behandeling met injectables? Maar vind je het toch nog wat eng om hieraan te beginnen? Wij geven je graag meer informatie over onze unieke behandelwijze, de Tipping Point Approach, uiteraard geheel vrijblijvend. En indien je de stap wil zetten naar een behandeling bij de Elzen Kliniek, dan maken wij graag een eerste afspraak met je voor een uitgebreid consult.

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak