Neem contact op

Adres

Cattenhagestraat 6
1411 CT Naarden

Contact

Pers

Openingstijden

Bedrijfsinformatie

Heb je een vraag?

Vul dan onderstaand formulier in. We reageren binnen twee werkdagen. Vaak kunnen wij je telefonisch het snelst en het best helpen.

Elisabeth, onze cliënt consulente helpt je graag verder.

Vanuit de richting Amsterdam:
Neem op de A1 de afslag Naarden-Vesting; sla rechtsaf naar IJsselmeerweg. Op IJsselmeerweg buigt de weg naar links en wordt Amsterdamsestraatweg. Daarna verandert de naam van de weg in Burgemeester Wesselingplein, sla op de t-splitsing linksaf naar Cattenhagestraat. Na 125m vindt je ons aan de linkerkant: Cattenhagestraat 6.

Vanuit de richting Amersfoort:
Neem op de A1 de afslag Naarden-Vesting; sla linksaf naar IJsselmeerweg. Op IJsselmeerweg buigt de weg naar links en wordt Amsterdamsestraatweg. Daarna verandert de naam van de weg in Burgemeester Wesselingplein, sla op de t-splitsing linksaf naar Cattenhagestraat. Na 125m vindt je ons aan de linkerkant: Cattenhagestraat 6.

In Naarden-Vesting is het bijna overal vrij parkeren. Alleen in de Cattenhagestraat en Marktstraat geldt een ‘blauwe zone’. Je kunt hier met een parkeerschijf 1 uur vrij parkeren. Wanneer je geen schijf hebt, kun je die bij ons vragen. In de overige straten in de omgeving van de kliniek kunt u langer parkeren. Ook hier is voldoende parkeerruimte.

Neem de trein naar station Naarden-Bussum. Neem vervolgens bus 110 richting Weesp. Stap na 6 minuten uit bij halte Burgemeester Wesselingplein. Onze kliniek is op 2 minuten loopafstand van de bushalte.

Gratis €100.- behandeltegoed cadeau

T/m 30 november krijg je als nieuwe cliënt maar liefst € 100 behandeltegoed cadeau*. Te gebruiken voor een PeelingInjectables of een Skinbooster. Boek uiterlijk 30 november je afspraak om jouw cadeau te verzilveren. 

Boek afspraak