Wederom een prachtige beoordeling van onze cliënten!

Wederom scoort de Elzen Kliniek maar liefst een 9,2 in een jaarlijks onderzoek naar cliënttevredenheid! Een bekroning op ons werk waar we onze cliënten ontzettend dankbaar voor zijn!
Dit cliënttevredenheidsonderzoek werd uitgevoerd door Bosgra Onderzoek, in opdracht van “Zelfstandige Klinieken Nederland” (ZKN). Een keurmerk dat de Elzen Kliniek als één van de weinige cosmetische klinieken bezit en garandeert dat de kwaliteit van de kliniek hoog is.

Zo ook dus erkend door onze cliënten. Ons gemiddelde van een 9,2 werd 
opgemaakt uit informatievoorziening, bejegening behandelaar, behandeling, nazorg en totaalindruk van de kliniek. Op elk van deze punten beoordelen onze cliënten ons met maar liefst een 9 of hoger!

Wij zijn ontzettend blij onze cliënten al jaren te mogen helpen en we zijn trots op hun resultaat en het door hen in ons gestelde vertrouwen. Wij blijven onze best doen om ervoor te zorgen dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst wij zo’n mooi rapportcijfer van onze cliënten krijgen. Maar bovenal: dat onze cliënten het resultaat krijgen dat ze verdienen.

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak