Dr. Wang: expert op gebied van Injectables en Skincare

Wij zijn nog steeds ontzettend trots dat dr. Wang zo’n belangrijk onderdeel is van het team van de Elzen Kliniek. Haar aanstekelijke enthousiasme, leergierigheid en warme persoonlijkheid maken haar niet alleen een uitmuntende cosmetische arts, maar ook een hele fijne collega!

Injectables én Skincare-expert
De cosmetische wereld heeft altijd haar interesse gehad. Na haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen deed ze dan ook ruime cosmetische ervaring op. Onder andere op de afdelingen chirurgie, plastische chirurgie en dermatologie. Dit maakt haar niet alleen een expert op gebied van Injectables, maar ook de aangewezen persoon binnen de Elzen Kliniek om onze cliënten te adviseren en te ondersteunen op gebied van Skincare. Bijvoorbeeld met behulp van Peelings of Skinboosters.

Dr. Wang: “Wij streven naar het beste resultaat. Daarvoor zetten wij vaak Injectables in, maar we hebben ook de krachtige tools Peelings en Skinboosters tot onze beschikking. Wat het beste voor iemand werkt kan per situatie en per individu verschillen. Dit maakt onze behandelingen niet alleen persoonlijk, maar ook buitengewoon effectief.”

Fantastisch resultaat
Gelukkig lopen niet alleen onze collega’s met dr. Wang weg, maar ook onze cliënten. Dr. Wang heeft al veel van onze cliënten geholpen bij het realiseren van de juiste uitstraling. Met fantastisch resultaat én prachtige reacties tot gevolg, zoals die van Suzan:

“Ik had een prettige ontvangst. Dr. Wang luisterde goed naar mijn wensen. De behandeling heeft een mooi resultaat opgeleverd, precies wat ik wilde. Een natuurlijke, frisse uitstraling (9,4)!”

Wij hopen dat dr. Wang nog vele jaren ons team zal versterken. En onze cliënten blijft helpen aan de juiste uitstraling. En natuurlijk aan dat goede gevoel dat daarbij hoort!

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak