Kliniekenmonitor

Een deel van onze cliënten wordt benaderd voor deelname aan een onderzoek voor de Landelijke Kliniekenmonitor van “Zelfstandige Klinieken Nederland” (ZKN). Een keurmerk dat de Elzen Kliniek als één van de weinige cosmetische klinieken bezit en garandeert dat de kwaliteit van de kliniek hoog is. Jaarlijks voert Bosgra Onderzoek in opdracht van ZKN een cliënttevredenheidsonderzoek uit.

In het verleden scoorden wij hier maar liefst twee jaar op rij een 9,2! Dit gemiddelde werd opgemaakt uit informatievoorziening, bejegening behandelaar, behandeling, nazorg en totaalindruk van de kliniek. Wij zijn onze cliënten daar nog steeds dankbaar voor en we zijn trots op hun resultaat!

Ben je cliënt bij ons? Dan is het mogelijk dat je door Bosgra Onderzoek voor deelname bent (of wordt) uitgenodigd, een ISO 20252 gecertificeerd bureau voor zorgonderzoek. Dit wordt gegarandeerd door de ISO 20252:2019 certificering, dé ISO standaard voor onderzoeksbureaus wereldwijd met een zeer streng privacy en informatiebeveiligingsstuk. Alleen de strikt voor het onderzoek benodigde gegevens worden gebruikt. Zij gaan zeer zorgvuldig om met patiëntgegevens en houden zich daarbij aan de wet en aan de bovenwettelijke eisen van Zorginstituut Nederland, Zorgverzekeraars Nederland en de Autoriteit Persoonsgegevens. Alleen de strikt voor het onderzoek benodigde gegevens worden gebruikt.

Word je uitgenodigd voor deelname, dan hopen we natuurlijk dat je meedoet in het kader van de verbetering van de kwaliteit van zorg. Zo help je ook anderen de juiste keuze maken. En natuurlijk hopen wij stiekem dat we ook dit jaar zo’n prachtige scoren krijgen!

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak