Herfst: hét moment voor liefdevolle huidverzorging!

Je huid draag je elke dag. Het is daarom essentieel goed voor je huid te zorgen. En dit is hét moment daarvoor! De overgang van de zomer naar de herfst kan jouw huid hebben blootgesteld aan de elementen, waardoor het tijd is voor wat liefdevolle verzorging.


🍂 Mildere weersomstandigheden:
De koele, milde herfsttemperaturen maken het de perfecte periode voor huidverbeteringsbehandelingen. Je hoeft je geen zorgen te maken over extreme warmte of zonneschade, wat gunstig is voor jouw herstelproces,

🌱 Herstel en vernieuwing: Een Peeling of Skinbooster, helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en onvolkomenheden. Afhankelijk van het type behandeling dankzij onder andere verwijdering van dode huidcellen en/of de stimulatie van de aanmaak van collageen of elastine. Hierdoor zal jouw huid gladder en jeugdiger aanvoelen.

🧣 Voorbereiding op de winter: De herfst is een seizoen van warme en natuurlijke kleuren. Onze huid kan daarentegen uitdrogen door de kou en dof of vaal ogen. Een behandeling kan jou helpen bij het behouden van een gezonde gloed, zelfs tijdens de koudste maanden. En bereidt jouw huid goed voor op de koude, droge winterlucht.

💆‍♀️ Professionele zorg: Onze ervaren specialisten staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste behandeling voor jouw huidtype en behoeften. Je kunt rekenen op de hoogste kwaliteit zorg en deskundige begeleiding.

Benieuwd wat `het beste past bij jou? Neem vrijblijvend contact op met onze cliënt consulenten.Meer lezen over onze Peelings? Klik hier!Meer lezen over onze Skinboosters? Klik hier!

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak