Elisabeth – cliënt en cliënt consulente

“Ik ben Elisabeth, vanaf 2020 cliënt consulente bij de Elzen kliniek. Mogelijk hebben jullie mij wel eens gezien of gesproken. Bij de Elzen Kliniek ben ik echter niet alleen cliënt consulente, maar óók cliënt! Een ervaring die ik graag met jullie deel.

Botox en fillerbehandelingen waren ‘ver-van-mijn-bed-show’
Ondanks mijn ervaringen in de beauty- en verzorgingsbranche, waren Botox- en fillerbehandelingen een ver-van-mijn bed-show”, voor ik bij de Elzen Kliniek werkte. Ik associeerde het met ‘jonge’ meiden die op elkaar willen lijken. Dat past mij niet. Toch triggerde de Elzen Kliniek mijn nieuwsgierigheid. Door hun eigen succesvolle methode en de goede resultaten die daarbij horen. Die ik zag bij voor- en na foto’s, terugvond in de reviews en uiteindelijk zag in de kliniek.

De focus op uitstraling in tegenstelling tot beauty, was wat mij aantrok. Waarbij iemand zichzelf blijft en geen masker (van Marquardt) wordt. Kleine ingrepen die zorgen voor verbetering, maar niet voor een grote verandering. Waarbij de eigenheid van het gezicht wordt bewaakt.


Nieuwsgierig
Desondanks had ik niet verwacht dat ik zelf een behandeling zou ondergaan. Ik herkende wel de gevoelens van cliënten die ik dagelijks aan de telefoon had. Die heb ik namelijk ook. Ook ik weet, zie en voel dat de frisse uitstraling niet meer hetzelfde is, als 10 jaar geleden. De tropenjaren zijn achter de rug en hebben ook op mij haar sporen achtergelaten. Al ben ik na een heerlijke douche, de juiste kleding en dat vleugje make-up best wel tevreden.
  
Het resultaat dat ik op dagelijkse basis zie en hoor bij onze cliënten, maakte mij echter nieuwsgierig. Ik zag wat een behandeling met hun uitstraling deed. En hun gevoel. Voor dr. Van den Elzen was nieuwsgierigheid echter niet de juiste motivatie.


Botoxbehandeling
Na enkele weken ‘bedenktijd’ had ik mijn consult. Dat was toch anders toen ik zelf in de stoel zat. Ons diagnosesysteem de Tipping Point Approach™ toonde welke punten in mijn gezicht ervoor zorgen dat mijn uitstraling minder fris en fruitig oogt dan vroeger. Een persoonlijk behandelplan werd opgesteld.

Hoewel ik onze cliënten vaak geruststel, voelde ook ik spanning bij de eerste behandeling. Gedachten als; “doet het pijn, wordt het wel mooi en valt het niet teveel op”, spookten ook door mijn hoofd. Uiteindelijk viel het me alleszins mee.

 

“Gedachten als; “doet het pijn, wordt het mooi en valt het niet teveel op”, spookten ook door mijn hoofd. Uiteindelijk viel het me alleszins mee.”


Na een aantal dagen voelde ik dat er íets gebeurde, maar dan geeft de behandeling nog geen optimaal resultaat. Dat wist ik weliswaar, maar ik was zo benieuwd dat ik het nauwlettend in de gaten hield. Met onze professionele foto’s die we op de kliniek maken, maar ook door dagelijks selfies te maken, of mijn man te vragen of hij al iets zag. Hij was ook benieuwd, maar ook bang dat ik teveel zou veranderen.

Na 2 weken zag ik duidelijk verschil. Ik was nog gewoon mijzelf, maar met een iets frisser en opener blik. Mijn voorhoofd was verzacht en mijn mond/kind gebied oogde rustiger. En subtiel. Het was niet duidelijk te zien dat ik een behandeling had gedaan. Daar was ik echt heel blij mee.


Fillerbehandeling
Bij mijn vervolgbehandeling met fillers kwamen toch weer dezelfde “angsten en onzekerheden’ om de hoek kijken. Logische gevoelens, maar ook zonde. Genoeg mensen laten zich hierdoor weerhouden, terwijl wij op dagelijkse basis mensen zelfverzekerder en blijer de kliniek uit zien lopen.

Uiteindelijk is ook deze behandeling me meegevallen. Voelbaar, maar niet pijnlijk. En ik was direct blij met het resultaat! Heel passend en rustig in mijn gezicht. Het voelde enkele dagen een beetje beurs en stijf, maar dat trok gelukkig snel weg.   

Voor mij een mooie ervaring. Het was goed om te ervaren hoe het is om in de stoel te zitten. En ik was gelukkig met het resultaat! Dat make-upje blijf ik gebruiken maar ik zie een fris verschil.”

 

Contact opnemen met Elisabeth?
Dat kan! Neem contact met Elisabeth op via 035 – 699 15 15 of via onze contactpagina.”

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Gratis Zomerconsult

Wil je deze zomer een frisse en stralende uitstraling?

Boek nu je gratis Zomerconsult en maak laagdrempelig kennis met onze kliniek. Je komt alles te weten over de conditie van je huid, hoe je deze optimaal kunt beschermen en wat onze behandelingen voor jouw uitstraling kunnen betekenen.

Plan je gratis Zomerconsult voor 31 augustus 2024 en ontdek hoe jij stralend en fris de zomer in gaat!

Boek afspraak