Ambassadeur Heleen van Royen lanceert nieuwste roman!

Zeer recent lanceerde ambassadeur Heleen van Royen met ‘Juice’ haar nieuwste roman. Een boek over juicekanalen, roddelvloggers en online haat. Met haar nieuwste roman laat deze powervrouw de schadelijke kant van roddelkanalen zien.

“Tien jaar geleden had ik dit boek niet kunnen schrijven”, vertelt ze aan Linda.nl. “Toen bestonden ze nog niet. Je had alleen roddelblaadjes, maar die waren lang niet zo invloedrijk. Nu verspreiden roddels en haat zich online als een olievlek.” Ze baseerde haar roman ‘Juice’ erop. 

“Het verhaal is fictie, dus ik moest alles verzinnen. Het schrijven van Sexdagboek was in dat opzicht veel makkelijker. Ik hoefde alleen maar op te schrijven wat voor seks ik had en dan had ik al materiaal. Nu had ik zelfs moeite met het bedenken van de hoofdpersoon.” Dat werd uiteindelijk Claire, een succesvolle artiestenmanager. Die tot het uiterste gaat om haar artiestenstal, haar dochter en haar bekende minnaar te beschermen tegen online roddelkoningin Angel.

Voor een reactie uit de hoek van roddelvloggers is ze zelf overigens niet bang. Dat verbaast ons niks. Heleen is immers een gepassioneerde en krachtige vrouw. En een prachtige verschijning bovendien. En daar werkt ze hard voor. Dat de Elzen Kliniek al jaren bij haar levensstijl hoort zien wij als een groot voorrecht!

Volgens recensenten is ‘Juice’ zoals we Heleen van Royen kennen: spraakmakend, spannend, grappig én sexy. Op naar een nieuwe bestseller dus! 

​​Voor geïnteresseerden: het nieuwste boek ‘Juice’ van Heleen van Royen is overal te koop.

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak