“Nooit gedacht dat ik mijn vakantiebudget zo zou besteden”

Een tijdje geleden hadden we een leuk gesprek met een cliënt die voor het eerst bij ons in de kliniek kwam. Deze dame hoort bij de 50% van Nederland die niet op vakantie gaat in deze Corona-tijd en had besloten om haar vakantiebudget aan zichzelf te besteden, namelijk bij ons.

Geld uitgeven aan zichzelf, is niet iets dat ze snel doet. Ze vertelde “Natuurlijk koop ik wel een mooie tas of een nieuwe outfit, maar echt geld aan mezelf besteden, dat doe ik eigenlijk nooit. Tot nu dus, want nu ik dit jaar niet op vakantie ga in verband met de corona-maatregelen, komt mijn vakantiebudget ‘vrij’, en ik heb besloten een keer echt iets aan mezelf te besteden.”

Deze HR-functionaris van een groot bedrijf geeft aan dat ze eigenlijk al bijna een jaar informatie aan het zoeken is over de mogelijkheden van cosmetische behandelingen. Ze is op de helft van de 40 en ziet dat de tijd vat op haar krijgt. Het is niet ernstig, maar het bovenste ooglid is wat slapper geworden, haar mondhoeken hangen iets naar beneden en de kaaklijn is niet meer zo strak als 10 jaar geleden. Gevoelsmatig is ze niet ouder geworden, maar de spiegel vertelt iets anders.

Ze merkt in haar zoektocht dat bij de meeste klinieken pasklare oplossingen geboden worden met een eenmalige ingreep voor de frons of een behandeling voor de lippen. Maar mevrouw is op zoek naar iets structurelers van aard. Waarbij haar uitstraling weer klopt bij haar gevoel en dat langer blijft. Met ‘onderhoud’ in een behandelplan.

De Elzen Kliniek kwam op haar radar via een advertentie die de voor haar treffende tekst ‘uitstralen wat je voelt’ had. Ze kwam erachter dat wij bij de Elzen Kliniek precies dat doen waarnaar zij op zoek is: niet alleen die ene rimpel aanpakken, maar ervoor zorgen dat het hele gezicht weer frisheid uitstraalt en vooral ook in balans blijft voor langere tijd.

Onze unieke Tipping Point Approach™ spreekt haar dan ook meteen aan. Met een persoonlijk plan dat als doel heeft om structureel jouw uitstraling te herstellen en te onderhouden. Waarbij jij jezelf blijft, en blijft herkennen. Dat daar een ander prijskaartje aan hangt dan aan een eenmalig prikje tegen een rimpel, is volgens mevrouw helemaal terecht.

Na de behandeling ging onze nieuwe cliënt heel blij naar huis, ze is zeer content met het resultaat. Ons achterlatend met het mooiste compliment dat we kunnen krijgen: de glimlach van een tevreden cliënt.

Toen we haar vandaag in verband met de nazorg belden, deed ze er nog een schepje bovenop. Ze vertrouwt ons toe “Ik had nooit gedacht dat ik mijn vakantiebudget zo zou besteden, maar dit is de beste ‘vakantie’ ooit. Hiervan heb ik zoveel en zolang plezier, ik straal er gewoon helemaal van”.

Wij zien er nu al naar uit om deze dame over 4 maanden weer te zien bij haar volgende afspraak.

Tipping Point Approach™

De Elzen Kliniek zorgt immers voor de juiste eerste en blijvende uitstraling op basis van ons diagnostisch systeem: de Tipping Point Approach™.

De Tipping Point Approach™ is de vertaling van jouw persoonlijke behandelplan om structureel en gestructureerd de uitstraling van uw gezicht te onderhouden, zodat u er frisser en jeugdiger, succesvoller en gelukkiger uit gaat zien. Een aanpak gebaseerd op jouw eigen unieke situatie, maar met de door jou gewenste uitkomst.

Persoonlijk behandelplan

Het behandelplan wordt bepaald door de door jou gewenste uitstraling, door je leeftijd, je gezicht (de vorm van ogen, mond, neus etc.), huid, spieren en je botstructuur. Daarnaast zijn ook het tempo waarin de resultaten zichtbaar zijn en de gewenste duurzaamheid van belang. Het is dus een persoonlijk plan gebaseerd op uw wensen, gecombineerd met wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring van de kliniek. Dit betekent dus veel kennis, aantoonbare vaardigheid, bewezen ervaring en expertise om op een gesofisticeerde wijze je gewenste uitstraling te realiseren en structureel te behouden.

Continue aandacht

Hiervoor is onderhoud en controle essentieel. Dit zorgt er namelijk voor dat u niet alleen tevreden bent, maar dat ook blijft. Want als er regelmatig onderhoud en controle plaats vindt, behoudt de investering die je gedaan hebt z’n waarde. Je blijft eigenlijk het verouderingsproces voor. Als die regelmaat er niet in zit, gaat het resultaat als het ware ‘van je af’ en zou je ontevreden kunnen worden. De investering brengt dan niet blijvend op wat je ervan verwacht. Continue aandacht en kleine ingrepen beschermen dus jouw investering.

Stralend uiterlijk door trouwe regelmaat
Deze cliënt begrijpt dit, en gaat ervaren dat het zo werkt want ze heeft haar vervolgafspraken al gepland. En we ontvangen haar graag weer met alle plezier!

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak