ELZEN Kliniek is als beste kliniek van Nederland verkozen

BLOG - Inge Kruiver, office- en hospitality manager bij de ELZEN Kliniek

‘Het staat allemaal met elkaar in verbinding’

Weet je het nog uit de vorige nieuwsbrief? ‘Dan heb je zo’n mooie auto en dan trek je er zo’n gezicht bij!’ Zoals je kon lezen, betekende die opmerking van een voorbijganger op straat voor mij de druppel die de emmer deed overlopen. Ik wilde niet langer nors overkomen, want dat ben ik helemaal niet. Ik wil overkomen zoals ik ben! Daarom volg ik nu een behandelprogramma bij de ELZEN Kliniek.

De komende tijd zal ik in de nieuwsbrief mijn ervaringen delen. Inmiddels weet ik dat alles in je gezicht met elkaar in verbinding staat. Ik ga je meenemen in mijn belevenis naar mijn gewenste eindresultaat, het zogenaamde ‘point of delight’ zoals dit in de ELZEN Kliniek heet. Natuurlijk wil je graag een voor- en nafoto zien. Maar heb geduld. Want de weg naar het eindresultaat is minstens zo belangrijk. Het zijn verschillende stappen. Ik wil daarbij openhartig zijn en daarom krijg je nu nog geen tipje van de sluier. Je krijgt mijn foto van vóór de eerste behandeling.

Smile!
Wat zie jij als je naar mijn foto kijkt? In eerste instantie zag ik in de spiegel alleen mijn hangende mondhoeken. ‘Lach eens!’, ‘Smile!’, werd er vaak gezegd. En ik keek op een manier naar mezelf hoe veel andere cliënten ook aanvankelijk naar zichzelf kijken. Je ziet een bepaalde eigenschap, bepaalde details in je gezicht die je wilt laten veranderen. Als ik naar mijn foto’s keek, zag ik een ontevreden en nors gezicht. Maar ik voel me helemaal niet ontevreden en nors! Ik wil er heel graag van af, dat mensen mij zo ervaren en benaderen. Dat is de reden waarom ik heb besloten het behandeltraject in te gaan. Mijn uitstraling kwam niet overeen met hoe ik mij voel. Maar één ding vond ik heel belangrijk; ik wil er niet opeens anders uitzien. Ik wil mezelf blijven!

Inge voor aanvang van haar behandelprogramma

“Dan heb je zo’n mooie auto en dan trek je er zo’n gezicht bij?!”

Resultaat
Na de eerste stap van mijn op maat gemaakte behandelprogramma zie ik al resultaat en merk ik aan de reacties van mijn omgeving dat ik een meer vriendelijke uitstraling heb. Ik lach echt, waardoor mensen mij makkelijker benaderen. Ik ben nog niet klaar met mijn behandelprogramma. Er volgen nog meer stappen. Want hoe komt het nou dat ik een ontevreden en nors gezicht heb? Het is niet alleen mijn mond die dat veroorzaakt. Mijn mond doet namelijk iets dat ook de rest van mijn gezicht beïnvloedt en omgekeerd. Ik heb inmiddels geleerd dat alles in je gezicht met elkaar in verbinding staat. En juist daar wordt naar gekeken bij de ELZEN Kliniek. Dát wordt behandeld.

Spannend
Oh wat vind ik dit spannend! Ik ben erg nieuwsgierig wat mijn eindresultaat zal zijn. Toch ben ik ook wel wat gespannen. Want riep ik immers niet jarenlang ‘aan mijn lijf geen polonaise’? Dus voor mij is dit best een grote stap. Ben jij ook zo benieuwd? In de volgende nieuwsbrief neem ik je verder mee in mijn traject.

Wat zegt dr. Helga van den Elzen over het behandelprogramma van Inge? KLIK HIER

Klopt jouw uitstraling ook niet met hoe je je voelt?
Maak een afspraak.

Bel 035 699 15 15 of mail info@elzenkliniek.nl

ELZEN kliniek De mooiste versie van jezelf met injectables
ELZEN kliniek | Cattenhagestraat 6 | 1411 CT Naarden | 035 699 15 15 | info@elzenkliniek.nl
KVK 28101206 | BIG 19020854501

Behandelingen

Liquid facelift
Elzen lift
Uplift
Tipping points
Rimpelbehandeling
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Ogen, oogleden en wallen

Behandelingen

Wangen, hangwangen
Neus, neusbrug, punt van neus
Kaaklijn en kaakcontour
Kin
Hals en decolleté
Handen
Mond, lippen, mondhoeken

Producten

Botox®
Hyaluronzuur
Juvéderm®
Juvéderm Voluma®
Restylane®
Radiesse®
Sculptra®
Lipofilling
Vitamine A zuur
TCA peeling

Over de kliniek

Dr. Helga van den Elzen
Specialist in injectables
Kwaliteit en veiligheid
Een persoonlijk consult
Over deze site en disclaimer