'“Ik had een droevig hondengezicht. Een gezicht dat echt totaal niet bij mij paste"'

Bea Snikkers (86) is een zakenvrouw. Pittig en ambitieus. Dat mag een ander ook zíen, vindt ze. “Ik had een droevig hondengezicht met hangwangen. Echt een gezicht dat totaal niet bij mij paste. Ik ben helemaal geen droevig persoon, maar zo zag ik er wel uit. Daar had ik last van, professioneel en privé.”

Voor- en na foto's

Bea is uitsluitend behandeld met injectables

"Geen mens, geen behandeling en geen resultaat is hetzelfde"

Een vrolijke verschijning is ze, Bea. Optimistisch en goedlachs. Iets dat ze jaren geleden tot haar ergernis niet uitstraalde. En haar zowel zakelijk als privé in de weg zat.

Dr. Van den Elzen: “Ik zie de cliënt altijd als bewoner van het huis en mezelf als aannemer, die de wensen van een cliënt vertaalt naar behandeling en resultaat. Doe ik klakkeloos wat Bea vraagt? Nee, de cliënt is weliswaar leidend, maar er is sprake van tweerichtingsverkeer. We bespreken: ‘kan het en wordt het er beter van?’ Een manier van samenwerken die al ruim 15 jaar werkt.

Geen mens, geen behandeling en geen resultaat is hetzelfde. Afhankelijk van de levensfase, het beroep en het leven dat iemand leidt ligt de focus bijvoorbeeld op ‘mooier, jonger, of krachtiger. Bij Bea ligt de focus op krachtiger. Uitstralen dat je meetelt in de wereld – ook al ben je ruim 80.

Dat betekent ook dat de keuzes die we maken daarop gericht zijn. Een ontspannen mimiek, een krachtige mond, geen te dikke lippen en niet elke rimpel weg.”

Bea is een goed voorbeeld dat ouder worden niet tegen te houden is, maar dat je er door agemanagement wel krachtig, fit en energiek kunt uit blijven zien. Agemanagement voor Bea is het beheersen en beïnvloeden van haar verouderingsproces op een manier die haar past.

"Lange tijd had ik een nutteloos gezicht. Nu heb ik er één om lief te hebben."

Vroeger, als ik in de spiegel keek, dan zag ik een beetje een droevig gezicht. En dat was ik helemaal niet, want ik ben helemaal geen droevig mens. Ik had destijds een grote hond, een Mastiff en mijn vader zei zelfs ‘als je niet uitkijkt ga je nog op die hond lijken.’ Toen dacht ik ‘nou, daar moet iets aan gedaan worden!’

Ik had voor mijn werk ook regelmatig klantbesprekingen, waar ik langzaamaan onzeker over werd. Ik kwam laatst bij een bedrijf, dat is zo’n half jaartje geleden, en ik had die man misschien twintig jaar niet gezien. En toen zei hij ‘hallo, hoe is het met je?’ Dus ik dacht ‘ik ben niet eens zoveel veranderd.’ Dat zegt mijn jongste zoon ook altijd. Hij vertelt ook aan iedereen hoe oud ik ben. Ik zeg ‘jongens, zet het in de krant! 

Behandelingen bij de Elzen Kliniek hebben me echt gelukkiger gemaakt. Zelfverzekerder. Lange tijd had ik een nutteloos gezicht, maar nu heb ik er één om lief te hebben. Om gelukkig te zijn. “

 

Wat anderen zeggen over de Elzen Kliniek:

Totaal
8,8
4.5/5

186 reviews

"Via goede referentie in contact gekomen. Gelijk een positieve indruk gekregen. Duidelijke consult/intake. Alles klopte en gelijk afspraak gemaakt voor behandeling. Dik tevreden."
- Belgin
"Persoonlijke benadering, uiterst vriendelijk en zeer deskundig. Behandeling ging ook heel goed. Blij met het behandelplan."
- Anoniem
"Een hele fijne persoonlijke aanpak, je voelt je gehoord en gezien. Van eerste telefoon gesprek tot het afscheid voelde als een warm bad."
- Anoniem

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

“Ik wil er goed uitzien, maar ik wil geen ander gezicht krijgen.”

– Marian Mudder

“Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.”

– Heleen van Royen

“Op mijn uitstraling kan ik invloed uitoefenen.”​

– Annemarie de Vries-Postma

Veiligheid boven alles

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak