"Door die ingevallen wangen, raakte ik mijn zekerheid met de dag meer kwijt"

De wangen van Noëlle vielen steeds meer in. De overgang versterkte dat effect nog eens doordat in korte tijd veel onderhuids vet verdween. Dankzij relatief eenvoudige behandelingen werd het volume in haar gezicht hersteld, durft Noëlle weer meer naar voren te treden en straalt ze als nooit tevoren!

Voor- en na foto's

Noëlle is uitsluitend behandeld met injectables

'De huid is slechts één van de vier elementen die een rol spelen bij veroudering'

Bijna iedereen begint over rimpels en lijnen als het gaat over het ouder worden van het gezicht. De meesten denken dan dat dit met name aan de huid ligt. De huid is echter slechts een deel van het geheel en slechts één van de vier elementen die een rol spelen. 

1. Onderhuids vet: neemt af als je ouder wordt.

2. Spieren: als je steeds dezelfde mimiek gebruikt, krijg je lijnen op die plekken.

3. Botstructuur: je botten slinken en gaan zich herstructureren.

4. Huid: veroudering door bijvoorbeeld de zon, roken, je leefstijl.

Er verandert dus een boel, als je ouder wordt. Gaat dat gepaard met snelle veranderingen in je hormoonbalans, kunnen verouderingsverschijnselen sneller tonen.

Dr. Wang: “Bij Noëlle was dat het geval, als gevolg van de overgang. Dat is vervelend. Zeker ook als dat niet symmetrisch in je gezicht gebeurt. Want mensen zijn nou eenmaal gek op symmetrie. En al helemaal in hun eigen gezicht. Gelukkig konden we vrij eenvoudig het volume en de symmetrie in haar gezicht herstellen. En daarmee ook haar goede gevoel over zichzelf.”

Haar moeder zei vroeger altijd ‘als je vindt dat je er zelf goed uitziet, dan straal je dat ook uit.’ Wij zijn blij dat we Noëlle daarbij hebben kunnen helpen. Een mooiere, frissere, jeugdigere uitstraling en het goede gevoel dat daarbij hoort!

'Ik ging steeds meer op mijn vader lijken. En hij had van die hangwangetjes'

“Ik kom al sinds 2008 bij de Elzen Kliniek. In die periode voelde ik me niet best. Ik had het idee dat ik, ondanks dat mijn vader onwijs lief is, ik steeds meer op hem ging lijken. En hij had van die hangwangetjes. Dat vond ik vervelend.

Tijdens de overgang kan er in korte tijd een heleboel onderhuids vet verdwijnen. Ik ben een van pechvogels die dat is overkomen. Bij mij veroorzaakte dit – binnen drie maanden – een compleet ingevallen rechterwang. Het maakte me doodongelukkig. Ik ben altijd een zelfverzekerde vrouw geweest, maar door dat gat raakte ik die zekerheid met de dag meer kwijt. Ik durfde nauwelijks meer naar buiten en zat altijd met mijn hand voor mijn gezicht. En elke keer als ik in de spiegel keek, leek het alsof dat gat groter werd.

Dr. Van den Elzen wist onmiddellijk wat er speelde. En herstelde het volume in eerste instantie met lichaamseigen vet. Dat had direct een prachtig effect: het gat was stukken kleiner! 

Dit gaf mijn zelfvertrouwen echt een boost. Ik durf meer naar buiten te treden. En hoef niet meer bang te zijn dat mensen naar me kijken en denken ‘oef, jij hebt ingevallen wangen’. “

 

Wat anderen zeggen over de Elzen Kliniek:

Totaal
8,8
4.5/5

186 reviews

"Via goede referentie in contact gekomen. Gelijk een positieve indruk gekregen. Duidelijke consult/intake. Alles klopte en gelijk afspraak gemaakt voor behandeling. Dik tevreden."
- Belgin
"Persoonlijke benadering, uiterst vriendelijk en zeer deskundig. Behandeling ging ook heel goed. Blij met het behandelplan."
- Anoniem
"Een hele fijne persoonlijke aanpak, je voelt je gehoord en gezien. Van eerste telefoon gesprek tot het afscheid voelde als een warm bad."
- Anoniem

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

“Ik wil er goed uitzien, maar ik wil geen ander gezicht krijgen.”

– Marian Mudder

“Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.”

– Heleen van Royen

“Op mijn uitstraling kan ik invloed uitoefenen.”​

– Annemarie de Vries-Postma

Veiligheid boven alles

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak