Elzen Kliniek in de tijd van het Coronavirus

Wij medisch specialisten mogen ons werk blijven uitoefenen. Wij zijn blij u te mogen blijven ontvangen. Uw afspraak gaat gewoon door. Lees onze COVID-19 richtlijnen.

Onze minister-president Mark Rutte heeft maandag 14 december laten weten dat de medisch specialisten hun werk mogen blijven uitoefenen. Met inachtneming van de COVID-maatregelen kunnen wij onze medisch-cosmetische behandelingen blijven voortzetten. De Elzen Kliniek volgt hiermee de richtlijnen op, als ook de adviezen en standpunten van onze beroepsvereniging.

De artsen en verpleegkundigen van de Elzen Kliniek hebben een uitzonderlijke kennis van infectiepreventie. Zij zijn opgeleid om infectie-preventiemaatregelen te begrijpen en na te leven. Medisch-cosmetische behandelingen met botuline toxine en fillers kunnen met de juiste maatregelen gewoon worden uitgevoerd.

De beschermende maatregelen en richtlijnen betreffende de handelswijze van artsen, personeelsleden en cliënten van de Elzen Kliniek worden hieronder toegelicht. Bij de Elzen Kliniek houden we ons strikt aan deze maatregelen en wij vragen onze cliënten dan ook de regels eveneens zorgvuldig na te leven.

Veiligheid voorop

Alleen gezonde artsen en medewerkers, zonder klachten van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn en/of koorts én zonder andere personen met vergelijkbare klachten in de thuisomgeving, werken in de kliniek en met cliënten. Voor iedere werkdag wordt dit gecontroleerd. Onze sterke focus op het naleven van de maatregelen en richtlijnen geldt voor onze hele organisatie, als ook voor onze leveranciers.

Indien wenselijk kunnen wij u (kosteloos) voorafgaand aan uw afspraak een Corona-sneltest aanbieden.

Voor meer informatie over uw fillerbehandeling in combinatie met uw vaccinatie tegen het Corona virus klikt u hier.

Telefonische beoordeling

Bij het maken van een afspraak vertellen we u over ons beleid met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19). En één dag voor de behandeling wordt u gebeld door een medewerker die u een aantal gerichte vragen stelt met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19).

Uw afspraak in onze kliniek
 • Uw afspraak gaat niet door wanneer u hoest, niest, smaak- en reukverlies, keelpijn of koorts hebt.
 • Bij aankomst in de kliniek wordt nogmaals naar uw gezondheidssituatie gevraagd.
 • We draaien een aangepaste agenda zodat cliënten zo min mogelijk hoeven wachten in de wachtkamer.
 • We vragen u geen begeleiding mee te nemen, of samen een behandeling in te plannen.
 • Kom op tijd en niet te vroeg.
 • Kom ook niet te laat, daarmee brengt u het hele veiligheidsprotocol in gevaar en zal uw afspraak wellicht niet doorgaan.
 • We verwelkomen u met dezelfde warmte als altijd, maar we schudden geen handen.
 • We houden een onderlinge afstand van 1,5 meter.
 • U wordt verzocht bij binnenkomst gebruik te maken van onze desinfecterende handgel en wij vragen u een mondkapje op te zetten.
 • Onze artsen en verpleegkundigen zijn voorzien van beschermingsmiddelen (mondmasker en handschoenen).
 • Er zijn maximaal 3 personen (u, 1 arts en 1 verpleegkundige) tegelijkertijd aanwezig in de behandelruimte. Hierbij wordt, daar waar mogelijk, een afstand van 1,5 meter gehouden.
 • Voor aanvang van de behandeling wordt nogmaals de risico-inventarisatie op klachten doorgenomen.
 • Onze medewerkers maken na elke behandeling deurklinken, tafels, trapleuningen, de balie, het pinapparaat en andere oppervlakken schoon.
 • Voor uw en onze veiligheid en gezondheid houden wij ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM en vragen dat ook van onze cliënten.
 • Indien wenselijk kunnen wij u (kosteloos) voorafgaand aan uw behandelingsafspraak een Corona-sneltest aanbieden.
Meer informatie

Heeft u nog andere vragen over de beschermende maatregelen die de Elzen Kliniek heeft getroffen of heeft u vragen over de richtlijnen voor uzelf? Stuur ons dan een bericht via info@elzenkliniek.nl of bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 035 – 699 15 15.

We staan voor u klaar en ontvangen u graag. Hopelijk tot snel.

Team Elzen Kliniek

Kijk voor meer informatie over het Coronavirus (COVID-19) op de website van het RIVM.

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.