Bel nu 035 699 15 15

Aanmelden
Elzen kliniek logo
Ervaar ons product

De juiste eerste én blijvende indruk maken. Dat is wat iedereen wil en dat is met name wat u voor uzelf wilt. Uw uitstraling geeft een indruk die in alles van uw leven bepalend is. Wij helpen u daarbij met een persoonlijk behandelplan van steeds kleine ingrepen die uw karakter en persoonlijkheid weerspiegelen. Uw persoonlijke behandelplan, waarvan de belangrijkste basis is: u blijft uzelf.

“You never get a second chance to make a first impression” is een spreekwoord dat aangeeft hoe belangrijk de eerste indruk is die u op iemand maakt. Die eerste indruk, die mensen in één seconde richting geeft aan wat zij over u denken. En blijven denken. Over wat voor werk u heeft, wat voor gedrag u heeft. Ons (onbewuste) brein discrimineert op het gebied van uiterlijk. En dat heeft gevolgen in de relationele en sociale sfeer, gevolgen voor geloofwaardigheid, betrouwbaarheid, gevolgen voor kans op werk, kans op een promotie, gevolgen voor de hoogte van salarissen en ga zo maar even door. Juist daarom wilt u graag een juiste eerste indruk maken.

Projectnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Projectnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Meest gestelde vragen

Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken

Nieuwsbrief

Lorem ipsum dolor sit amet
Elzen kliniek logo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.