Fillers wallen

U denkt aan fillers voor uw wallen en zoekt hiervoor een kliniek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een behandeling met fillers is bij ons een onderdeel van het persoonlijke behandelplan. Voor elk soort wallen is een andere fillerbehandeling nodig. Het hangt samen met uw gehele gezicht, uw hele uitstraling. Daarom bespreken we samen met de arts, van te voren uw doelen en wensen, en omschrijven dat in een persoonlijk behandelplan. Het gaat immers over uw gehele uitstraling en u wilt u zelf blijven herkennen. Want het mooiste dat u kunt worden, zijn en blijven, is uzelf.

Twee voorbeelden van verschillende soorten wallen:

  • De ogen lijken hol door de donkere schaduw eronder. Het kan zijn dat er sprake is van aanleg: de vorm van het jukbeen is bijvoorbeeld heel vlak onder het oog. Door dat gedeelte een beetje op te hogen met een filler, verdwijnen de donkere kringen vanzelf.
  • U heeft vetkussentjes onder de ogen. Vaak denkt men dat het weghalen van de vetkussens de oplossing is. De oorzaak heeft echter niets met vet te maken; de huid onder het oog valt namelijk naar binnen door verlies aan volume. Hier kan met filler het volume van het wanggebied net onder het oog nauwkeurig aangevuld worden, zodat de huid weer naar buiten valt. De natuurlijke volheid van de wang wordt hiermee hersteld en de wallen zijn verdwenen.

Met een fillerbehandeling kunnen we  wallen opvullen waardoor ze ‘verdwijnen’

Bij een behandeling met fillers maken wij gebruik van hyaluronzuur. Naarmate u ouder wordt vermindert de aanmaak van hyaluronzuur. Hierdoor wordt de huid dunner en verliest u volume in bijvoorbeeld uw gezicht. Ook het vetweefsel wordt minder bij veroudering waardoor de mooie ronde en jeugdige vormen in een gezicht verdwijnen en zich bijvoorbeeld wallen onder de ogen vormen. En die wallen hebben effect op uw uitstraling. Fillers met hyaluronzuur kunnen volumeverlies in uw wallen opvullen. Dit heeft een tijdelijk effect op de specifieke locatie en heeft geen effect op de rest van het lichaam. Bij de Elzen Kliniek wordt enkel gebruik gemaakt van geregistreerde geneesmiddelen die rimpels tegengaan.

Hier een voorbeeld van wallen die met aanleg te maken hebben. Door het jukbeen iets op te hogen met filler, zijn de wallen ‘verdwenen’.

Klik op een van de foto’s voor meer voor- en na-foto’s.

 

Voor het wallen opvullen

Na het wallen opvullen

Benieuwd wat de Elzen Kliniek voor u kan betekenen?

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.