ELZEN Kliniek is als beste kliniek van Nederland verkozen

"Ik voel me hier altijd veilig."

Eén van de quotes uit een recent onderzoek dat wij onder cliënten uitvoerden is: “Ik voel me hier altijd veilig”. Een uitspraak waar wij trots op zijn. Veiligheid staat immers boven alles. Eerder dit jaar berichtten we al over het televisieprogramma ‘Verminkt’ op RTL4. Hierin werd niet alleen aandacht besteed aan de desastreuze gevolgen van verkeerd uitgevoerde behandelingen, maar ook aan de oorzaak daarvan: de wildgroei aan onprofessionele klinieken die behandelingen uitvoeren.

Door deze wildgroei aan zogenaamde ‘klinieken’ zien consumenten door de bomen het bos niet meer. Dat ligt niet alleen aan de onprofessionele behandelaars, maar ook aan de professionele klinieken zelf. Aan ons de schone taak ons duidelijk te onderscheiden. “Mensen moeten beseffen dat het hier om een medische behandeling gaat. Het is onze taak dat consumenten zich dat goed realiseren. Het gaat hier wel over iets belangrijks, namelijk: iemands uitstraling. Dat is niet iets dat je aan onbekwame behandelaar over moet laten”, aldus Inge van Zon, directeur van de ELZEN Kliniek.

BIG Registratie
Met de vereiste BIG-registratie is de branche op de goede weg om onprofessionele behandelaars te onderscheiden van de professionele behandelaars. Kijk dus altijd of uw kliniek een BIG-registratie heeft. De ELZEN Kliniek gaat in uw belang zelfs verder dan dat.

Wij werken niet alleen met gediplomeerde en BIG-geregistreerde artsen en verpleegkundigen, maar we zijn sinds jaar en dag ook in het bezit van een ZKN-keurmerk (een keurmerk van de branchevereniging Zelfstandige Klinieken Nederland dat garandeert dat de kwaliteit van een kliniek op een hoog peil staat, en blijft staan). Het ZKN-keurmerk krijgen klinieken niet zomaar. Sterker nog, in onze branche zijn er slechts enkele klinieken die daaraan voldoen. Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden ook de behandeling, de intake, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid getoetst.

NVCG
Tevens is de ELZEN Kliniek lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde), een van overheidswege erkende wetenschappelijke beroepsvereniging voor artsen die gespecialiseerd zijn in de cosmetische geneeskunde. Waarbij de nadruk ligt op kleine verrichtingen, waaronder injectables, peelings en anti-aging.

Van de 82 gecertificeerde cosmetische artsen behoort dr. Helga van den Elzen met haar 15-jarige lidmaatschap tezamen met 4 andere artsen tot de langst gecertificeerde leden. Overigens, is de titel ‘cosmetische arts KNMG’ vanaf 1 juli dit jaar een beschermde titel. Gesteund door het ministerie VWS. Dat is een mooie belangrijke stap richting het veiliger en betrouwbaarder maken van onze branche.

Alleen een witte jas geeft geen garanties, maar u weet nu dat de BIG-registratie, het ZKN-keurmerk en de beschermde titel cosmetisch arts die garanties wel geven. Door de combinatie van wetenschappelijk onderzoek, educatie en de verschillende registraties en certificeringen én ervaring met ongeveer 40.000 behandelingen zorgt de ELZEN Kliniek wel voor de hoogst mogelijke veiligheid voor u. En natuurlijk zijn we heel trots dat dat veiligheidsgevoel door onze cliënten teruggekoppeld wordt.

Wil jij graag een analyse van jouw uitstraling? Maak een afspraak.

Bel 035 699 15 15 of mail info@elzenkliniek.nl

ELZEN kliniek De mooiste versie van jezelf met injectables
ELZEN kliniek | Cattenhagestraat 6 | 1411 CT Naarden | 035 699 15 15 | info@elzenkliniek.nl
KVK 28101206 | BIG 19020854501

Behandelingen

Liquid facelift
Elzen lift
Uplift
Tipping points
Rimpelbehandeling
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Ogen, oogleden en wallen

Behandelingen

Wangen, hangwangen
Neus, neusbrug, punt van neus
Kaaklijn en kaakcontour
Kin
Hals en decolleté
Handen
Mond, lippen, mondhoeken

Producten

Botox®
Hyaluronzuur
Juvéderm®
Juvéderm Voluma®
Restylane®
Radiesse®
Sculptra®
Lipofilling
Vitamine A zuur
TCA peeling

Over de kliniek

Dr. Helga van den Elzen
Specialist in injectables
Kwaliteit en veiligheid
Een persoonlijk consult
Over deze site en disclaimer