Rimpels bovenlip

Behandelingen

Waardoor ontstaan rimpels bij de bovenlip?

Rimpels op de bovenlip ontstaan meestal door roken, te veel zon of een erfelijke aanleg. Door het gebruik van de mondspieren bij het inhaleren van een sigaret ontstaan lijntjes rondom de mond. Rimpels boven de lip worden in de volksmond ‘rokerslijntjes’ of een ‘plooirokje’ genoemd.

Deze rimpels komen ook voor bij niet-rokers. Dit is dan vaak door te veel zon, genetisch bepaald of het komt door de huid die veroudert en minder flexibel wordt. 

Behandeling

Je kunt deze rimpels in de bovenlip gelukkig effectief behandelen met spierontspanners of fillers. Met spierontspanners kunnen we de lippen zelf in bepaalde mate laten ontspannen, zodat de huid minder kan plooien. Met fillers kunnen lijntjes van en rond de lippen worden opgevuld, waardoor de huid en lippen stevigheid en volume terugkrijgen.

Onze artsen zullen je hierbij adviseren. Zij kijken daarbij naar jouw gehele gezicht om de harmonie en eigenheid in je gezicht te bewaken. Verandert een punt, dan heeft dat consequenties voor het geheel. Zo zullen zij samen met je bepalen wat het beste werkt voor jouw gezicht en jouw wensen. Want elk gezicht is anders.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonische kennismaking.

De basis, je gezicht, is er al. Ons unieke diagnosesysteem en jarenlange ervaring stelt onze arts in staat een plan op te stellen, dat jou de uitstraling geeft die je wenst. Gebaseerd op jouw eigen unieke kenmerken en wensen.

Met spierontspanners behandelen we oppervlakkig. Dit maakt de behandeling niet erg pijnlijk. De fillers van Juvederm®, Restylane® en Saypha® hebben een verdovende werking. Een behandeling is daardoor niet erg pijnlijk. Eventueel kan nog een additionele verdoving gebruikt worden.

Ons medisch team bekijkt voor elke behandeling ook jouw eigen unieke situatie en wensen. De behandeling zelf duurt slechts 5 tot 20 minuten. 

Zowel spierontspanners als fillers zijn effectief voor het behandelen van de bovenlip. Afhankelijk van uw eigen gezichtsstructuur en wensen.

Spierontspanners en fillers zijn veilige geneesmiddelen in zowel de medische-als de cosmetische sector. Bovendien werken wij werken enkel met de beste artsen en de beste producten. 

Met spierontspanners houdt het resultaat ongeveer 4-6 maanden aan. Met fillers houdt het resultaat 9-12 maanden aan.

Spierontspanners beginnen na 48u te werken. Het effect van een fillerbehandeling is vrijwel meteen zichtbaar. Meestal duurt het een week voor het eindresultaat zichtbaar wordt. Het optimale resultaat is bereikt na 2 weken. 

Voor een goed resultaat dat past bij jouw wensen en de harmonie en eigenheid van je gezicht, kijken onze artsen naar alle punten in jouw gezicht. En welke behandeling(en) jou het beste resultaat geven. Om deze reden werken wij met vanaf prijzen.

"Ik lijk ineens weer vijf jaar jonger."

Dit is er gedaan
Er zijn meerdere tipping points behandeld om dit resultaat te bereiken.

Resultaat
“Doordat ik er weer jonger uitzie, ga ik me ook weer energieker voelen.”

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Boek afspraak