Overige nieuwsberichten

Lancering van het boek van Helga van den Elzen ‘Mooi om waar te zijn ‘ een waanzinnig succes!

boek3

De feestelijke boeklancering van Helga’s debuut ‘Mooi om waar te zijn’ was drukbezocht. Er waren bubbels en boeiende presentaties in de sfeervolle ambiance van chefkok Ron Blaauw’s restaurant Nacarat in Amsterdam.

Lees meer

Het is zover: De boeklancering van Helga 'Mooi om waar te zijn!'

boek2

Kijk naar mensen die blij, gelukkig en succesvol zijn en het is opmerkelijk hoe goed je kunt zien dat ze het zijn. Ze stralen het uit! Ze zitten lekker in hun vel en voelen zich comfortabel in elke situatie. Ze zijn zichzelf en doen zich niet anders voor dan ze zijn. Ze weten wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen.

Lees meer

Dr. Helga van den Elzen in de Rietmanshow

helga-cover

Dr. Helga van den Elzen is hier te beluisteren in de Rietmanshow van donderdag 17 augustus op NPO 5

Lees meer

Dr. Helga van den Elzen geeft sneak preview

helga-cover

Op donderdag 17 augustus om 13.30 uur komt de bekende presentator Jan Rietman met een opvallende primeur. Als eerste in de Nederlandse media zal hij namelijk aandacht besteden aan het baanbrekende boek van Dr. Helga van den Elzen dat dit najaar verschijnt

Lees meer

Elzen Kliniek sponsort Bold

bold

Carolien Sikkenk is professioneel fotograaf met veelzijdig werk: van mode- tot reportage- en promotiefotografie. De foto’s van BOLD zijn van 25 juni t/m 21 juli 2017 te zien in de Grote Kerk, Marktstraat 13, 1411 CX Naarden.

Lees meer

Actueel | Twee behandelingen, drie zetels erbij?

debat

Wat kan een lijsttrekker beter doen in aanloop naar 15 maart: een wetsvoorstel indienen of werken aan zijn/haar uitstraling? Het is goed mogelijk dat een injectable op de juiste plek een extra zetel oplevert. We stemmen namelijk vooral met onze ogen.

Lees meer

Ervaringsdeskundige | Dunne lippen en een strenge mond

Mr-Hilbert

De heer Hilbert kreeg met de jaren steeds dunnere lippen. Een familiekwaaltje. Het verminderde zijn zelfvertrouwen. Nu is hij blij wanneer hij in de spiegel kijkt. 

Lees meer

Age management | Twintigers

twintigers

Ben je twintiger, dan komen er twee nieuwe issues in je leven: carrièremanagement en age management. Het serieuze leven begint. Langzaam maar zeker verschijnen de eerste tekenen van veroudering in je gezicht. Hoe ga je daarmee om?

 

Lees meer

Blog dr. Van den Elzen | Twee soorten mooi

fotomodel

Als je er mooi uitziet, heb je het in veel gevallen makkelijker. Maar wanneer ben je mooi? Volgens Harvard-psycholoog Nancy Etcoff zijn er twee soorten schoonheid: gewoon knap en mooi met iets extra’s, iets karakteristieks.

Lees meer

Actualiteit | Slakken in plaats van botox

TN_Slakken_inplaats_botox

Geen injectie, maar een slak die over je gezicht glibbert. In Noord-Brabant kun je een gezichtsbehandeling ondergaan met Zuid-Afrikaanse slakken. Het slijm van deze dieren zou huidproblemen effectief oplossen.

Lees meer

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of