€ 75,- voor onder de kerstboom

Alstublieft, € 75,- voor onder de kerstboom


 

De feestdagen staan voor de deur en daar horen cadeautjes bij. Daarom geven wij u € 75,- cadeau op een behandeling van tenminste € 495,-. Omdat we blij zijn met u als cliënt. Zo kunt u er in het nieuwe jaar weer stralend uitzien. U kunt de waardecheque tot en met 14 maart 2014 verzilveren. Wij wensen u gezellige feestdagen en een succesvol en stralend 2014!

download de kerstcheque

Stem mee: in 2014 een cheque of een originele Omar Munie?

De tassen van topdesigner Omar Munie vinden gretig aftrek. Hij ontwerpt zijn creaties voor de moderne vrouw die graag de regie in handen neemt. Kijk, dat spreekt ons aan!

Omar start binnenkort zijn project Dream Factory om anderen in zijn succes te laten delen. Mensen die ongewild werkloos of arbeidsongeschikt zijn, maar wel beschikken over een droom en de wil om te presteren, gaan daar aan de slag. Onder begeleiding van professionele vakmensen leren zij het vak en versterken daarmee hun positie op de arbeidsmarkt.

Wij ondersteunen dit initiatief van harte en wij zijn benieuwd of u volgend jaar een originele Omar Munie uit de Dream Factory van ons cadeau wilt in plaats van de traditionele kerstcheque. Zo levert u samen met ons een belangrijke bijdrage aan het succes van de Dream Factory en de toekomst van Nederland.

omar-munie-poll

Wie is Omar Munie?

Omar Munie (1986), bekend door zijn bijzondere tassen, is een bekende jonge en getalenteerd Nederlandse designer. Dankzij zijn doorzettingsvermogen, talent en steun van anderen greep hij als vluchteling uit Somalië zijn kansen in Nederland.

Omar’s droom: Omar Munie Dream Factory

Zijn succes als ondernemer zet hij in voor anderen. Mensen die ongewild werkloos zijn, arbeidsongeschikt zijn, mensen met een onhandig cv, maar wel met een droom en de wil te presteren.

Glamour, ambacht en recycling

In de Omar Munie Dream Factory worden uitsluitend producten gemaakt van gerecyclede of recyclebare materialen en plantaardig gelooid leer. Een oude jas wordt omgetoverd in een nieuwe Munie tas en een oude blouse een nieuwe iPad hoes. In het atelier voeren ambacht en glamour de boventoon. Puur handwerk waar het vakmanschap vanaf straalt.

Moderne vrouw die de regie in handen heeft

Omar Munie heeft bij het ontwerpen van zijn creaties de moderne vrouw in gedachten die graag de regie in handen neemt en niet bang is om risico’s te nemen. Ook voor mannen die niet bang zijn een stijlvolle blikvanger te dragen creëert hij de mooiste dingen.

Elzen Kliniek en Omar Munie

De Elzen Kliniek ondersteunt dit initiatief in Nederland van harte. Daarom bepaalt u mee of u volgend jaar een Omar Munie tas, map of hoes cadeau wilt ontvangen uit de Dream Factory in plaats van de traditionele waardecheque. Hiermee levert u samen met ons een belangrijke bijdrage aan het succes van de Dream Factory en de toekomst van Nederland.

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of