Cliënt Margriet Zegers in LINDA.: Mijn afgetrainde bekkie is verdwenen


In de LINDA. van juni 2011 prijkt Margriet Zegers (57), voormalig hockey international. Haar afgetrainde bekkie, zoals ze het zelf noemt, paste niet bij haar energieke persoonlijkheid. Dr. Helga van den Elzen kwam met de oplossing: een liquid facelift. Met een mix van fillers en verfijnde werktechnieken is dit mooie en natuurlijke resultaat bereikt.

liquid_facelift_elzen_kliniek_margriet_zegers

´Mijn afgetrainde bekkie is verdwenen´

WIE Margriet Zegers (57), producent bij een mediabedrijf INGREEP Liquid facelift met een mix van afbreekbare fillers KLINIEK Elzen Kliniek, Naarden-Vesting ARTS Dr. Helga van den Elzen KOSTEN € 2000 per behandeling

Margriet is voormalig hockey international. Ze won Olympisch goud in Australië. Dat sportieve leverde haar een formidabel lijf op, maar ze kreeg ook een afgetraind bekkie. Vandaar de liquid facelift. Margriet: “Dan spuit de arts je gezicht in met natuurlijke afbreekbare fillers. Het is net alsof je naar de tandarts gaat: niet leuk, maar ook niet heel erg. Erna kun je direct weer naar je werk. Je kunt de behandeling bij wijze van spreken in je lunchpauze doen. Het fijne is: je verandert niet. Ik blijf mezelf, maar dan een betere versie. Het is wel belangrijk dat je naar een goede arts gaat. Helga boetseert de fillers als het ware in mijn gezicht. Het is niet prikken en wegwezen, ze werkt ze echt uit. Ze heeft een goede kijk op mijn gezicht, daarom is het effect zo naturel. Ik moet het wel bijhouden. Eén keer per jaar ga ik naar de kliniek; het ligt er een beetje aan wanneer ik het nodig vind. En dan zie ik direct resultaat.”

Voor- en nafoto zonder glamour 

liquid_facelift_03_elzen_kliniekNatuurlijk is de glamourfoto van Margriet Zegers in LINDA. geweldig. We zouden allemaal zo´n foto van onszelf moeten hebben. Maar we laten je ook graag zien hoe Margriet eruit ziet als ze bij wijze van spreken net uit bed stapt, zonder visagie, haarstylist en topfotograaf. De voor- en nafoto´s op onze website worden overigens nooit gephotoshopt om de resultaten te verbeteren. Wij hechten veel waarde aan eerlijke informatie en scheppen graag een realistisch beeld van het resultaat dat u van ons mag verwachten. Margriet stoorde zich het meest aan haar hangwangen. De liplijntjes vindt ze eigenlijk geen probleem.

Slechts 20% van je uiterlijk wordt bepaald door de rimpels

Uit onderzoek blijkt dat 80% van je uitstraling wordt bepaald door de contouren en de vorm van je gezicht en slechts 20% door de rimpels. Helaas slinkt alles, behalve de huid. Je spierweefsel en onderhuids vet slinken, de elasticiteit en veerkracht nemen af en zelfs je botten krimpen. De verminderde vulling gaat eruit zien als een leeggelopen ballonnetje. Voor een jeugdige uitstraling moeten de contouren dus in balans zijn. De liquid facelift is een unieke injectablebehandeling, waarmee we het volume en de jeugdigheid in je gezicht terug brengen. Het gaat om het totaalplaatje en niet om het opvullen van die ene rimpel. Strak en rimpelloos is voorbij. Je moet er wel blijven uitzien als jezelf.

Persoonlijk liquid facelift consult

Benieuwd wat een vloeibare facelift voor jouw gezicht kan doen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk consult met Dr. Helga van den Elzen. Ons telefoonnummer is 035 699 15 15.

Download het artikel in LINDA.

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of