Dr. Helga op de radio over age management


foto-gezondheidsradio

Wat kun je doen als je uiterlijk niet overeenkomt met wat je vanbinnen voelt? Dr. Helga van den Elzen vertelt erover op Gezondheidsnieuws radio. Klik hier om de uitzending van 23 januari 2014 te beluisteren.

Stoort u zich ook weleens aan hoe u eruitziet naarmate u ouder wordt? Natuurlijk is het heel normaal dat je rimpels krijgt als je ouder wordt. Maar hoe je je vanbinnen voelt, klopt lang niet altijd met je leeftijd.
Met het klimmen der jaren verandert je gezicht; je expressie verandert en we worden minder symmetrisch. Je botten krimpen, je onderhuids vet neemt af en je huid krimpt helaas niet mee. Toch zijn het niet de rimpels die ons hoofdpijn bezorgen. Het belangrijkste obstakel is dat we het gevoel hebben niet meer mee te tellen als we ouder worden. En dat is wat we allemaal willen. Als we ons vitaal en energiek voelen, willen we dat ook uitstralen. We willen er niet uitzien als een oude meneer of mevrouw. Hier kan dr. Helga van den Elzen helpen. Zij weet als geen ander hoe je de match weer maakt tussen hoe jij je voelt en hoe je eruitziet. Zo maak je weer de impact die je wilt.

 

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of