Dr. Helga van den Elzen geeft sneak preview

Dr. Helga van den Elzen geeft sneak preview

Op donderdag 17 augustus om 13.30 uur komt de bekende presentator Jan Rietman met een opvallende primeur. Als eerste in de Nederlandse media zal hij namelijk aandacht besteden aan het baanbrekende boek van Dr. Helga van den Elzen dat dit najaar verschijnt. In ‘Mooi om waar te zijn’ rekent Van den Elzen af met alle vooroordelen en aannames over beauty, ouder worden en de – vermeende - wens om eeuwig jong te blijven. Agemanagement is het antwoord van nu.

Iedereen kan er goed uitzien
Waarom spreekt het ene gezicht je wel aan en het andere niet? Wat is een succesvol gezicht? Wat verandert er als je ouder wordt, en hoever kun je gaan met sleutelen en veranderen? Een ding is zeker, volgens wetenschapper en injectables-specialist Dr. Helga van den Elzen: ‘Helemaal glad en rimpelloos is passé. Authentiek zijn en impact hebben, daar gaat het tegenwoordig om.’

Het programma

Tijdens de RietmanShow op NPO Radio 5 bij omroep MAX zal Dr. Helga van den Elzen ingaan op vooroordelen en taboes die over cosmetische ingrepen de ronde doen.
 ‘Er uit willen zien zoals je echt bent en je verouderingsproces vakkundig laten managen is geen teken van zwakte, maar een teken van kracht. Iets waar je, veel meer dan vroeger, invloed op kunt hebben door de fantastische mogelijkheden van deze tijd. Waarom zou je die niet benutten?’
Dr. Helga van den Elzen is te beluisteren in de RietmanShow van donderdag 17 augustus van 13.30 – 14.00 uur, NPO Radio 5. Voor frequenties zie www.nporadio5.nl/frequenties.


Het nieuwe boek
‘Mooi om waar te zijn’ is het boeiende resultaat van de 25 jaar lange ervaring van cosmetisch arts Dr. Helga van den Elzen. Het boek staat vol wetenschappelijke wetenswaardigheden, eyeopeners, praktijkvoorbeelden en foto’s. Zo neemt ze de lezer mee in haar zoektocht naar de ware betekenis van het gezicht.

Specialist op het gebied van injectables
Met ruim 25 jaar ervaring heeft Dr. Helga van den Elzen meer dan 25.000 behandelingen op haar naam staan. Haar kliniek is de enige professionele kliniek in Nederland die zich volledig heeft gespecialiseerd op het gebied van injectables.

De behandelmethode
Helga van den Elzen is voorstander van maakbaarheid, maar niet van het behandelen van een los element in het gezicht. Dus introduceerde ze een volledig nieuwe behandelmethode: de Tipping Point Approach, gebaseerd op één simpel wetenschappelijk fundament dat weinig artsen kennen. De behandeling van het gezicht gaat aan de hand van de tipping points die bepalend zijn voor je gezicht. Deze hebben bij iedereen een unieke configuratie en bepalen de eigenheid van je gezicht. Door deze tipping points op gerichte wijze te behandelen kan iedereen de gewenste uitstraling krijgen. Er is internationale interesse voor de rechten van haar behandelmethode.

Ontdek de verborgen krachten van je gezicht 
Wil je in de spiegel zien wie je echt bent, wil je de uitstraling die bij jou past? Bij de Elzen Kliniek (al 10 jaar lid van de brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland, ZKN) kun je altijd rekenen op een deskundig en realistisch advies.