Een behandeling uitgelicht | Weg met wallen


De ene wal is de andere niet, zo veel is duidelijk. Maar één ding hebben ze wel gemeen, ze geven je een vermoeide uitdrukking. Dus weg met die wallen, maar is dat mogelijk?


Wallen en kringen onder de ogen, het geeft een vermoeide uitstraling. ‘Wat zie jij er moe uit, slaap je wel goed, ben je ziek, heb je stress?’ Je omgeving heeft haar mening al klaar. En dat is vervelend, vooral als je fit en energiek bent. 

Vaak denkt men dat uitrusten of het weghalen van de vetkussens de oplossing is. Soms komen de wallen door het ouder worden. Soms is het de aanleg, en heb je het van je ouders geërfd. 

De donkere groeven onder de ogen door ouder worden ontstaan omdat je huid en vooral de onderliggende structuren die alles mooi strak bij elkaar houden, verslappen.
Wallen als aanleg vinden hun oorzaak door te weinig volume bij het jukbeen (zie de afbeelding). Als het jukbeen minder nadrukkelijk is, lijkt het soms alsof er een schuine vermoeidheidsschaduw op de wang ligt. Ook worden de zogenaamde zakjes onder de ogen zichtbaar, omdat het jukbeen net achter het onderooglid ligt. 

wallen-donkere-kringen-onder-ogen-elzen-kliniek

Gelukkig kun je aan beide wat doen. Bij groeven door veroudering is verstevigen met een filler als Hyaluronzuur het meest aangewezen. Bij wallen door aanleg wordt het volume met een filler als Hyaluronzuur onzichtbaar gecorrigeerd, waardoor de overgang van het onderooglid naar de wang weer vloeiend wordt en de schaduw verdwijnt.
Hoeveel filler nodig is, hangt af van de mate van verslapping en hoeveel volume er nodig is om de wal mooi te egaliseren, waardoor de vermoeide blik verdwijnt. Je ziet eruit als jezelf, maar dan als een frisse, energieke versie. 

Is dit iets voor u? Kijk op www.elzenkliniek.nl en doe de wallentest, of neem contact op via telefoonnummer 035 - 699 15 15 en vraag informatie.

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of