Houd het effect van je nieuwe uitstraling vast


De eerste weken na de behandeling zie je er stralend uit, blij met de subtiele verandering aan je uitstraling. Je bent weer meer jezelf en je wordt blijer als je in de spiegel kijkt. Na een tijdje voelt het niet meer nieuw en ben je eraan gewend. Gewoon een uitstraling die bij je past, dat wil je vasthouden.
 

Om blijvend van dit effect te genieten, zul je zo nu en dan je behandeling willen updaten. Want de verouderingsprocessen in je gezicht en botstructuur gaan door. Daarom is het nodig om na verloop van tijd te kijken of je uitstraling op bepaalde punten geoptimaliseerd kan worden. Misschien een gekke vergelijking, maar het is net als met een huis. Bij regelmatig onderhoud hoef je maar kleine aanpassingen te doen, dan zijn de stappen niet zo groot. Wacht je langer, dan is er ingrijpender onderhoud nodig.


Hoe vaak kun je het beste teruggaan voor een ‘update’?

Dat verschilt per behandeling. Na een botoxbehandeling begint het resultaat na drie tot zes maanden af te nemen. Bij een fillerbehandeling is dat negen tot twaalf maanden. Wij raden je daarom aan om op tijd weer een afspraak te maken voor een update. Dan kunnen wij kijken of het al nodig is om je uitstraling bij te werken en, zo ja, in welke mate.

Aafke: "Na een paar behandelingen was het optimale effect bereikt. Nu kom ik ieder jaar terug. Het effect wordt namelijk langzaamaan wat minder. Als het nodig is, wordt er een heel klein beetje bij gespoten. Soms is het resultaat nog goed genoeg: dan ga ik gewoon weer naar huis. Ik ben er nog altijd zielsgelukkig mee. Geen wonder, vanaf de eerste behandeling zegt niemand meer dat ik er heel moe uitzie. En dat was wat ik wilde."  

Ben jij al toe aan een update? Kom langs voor een check! 

Bel ons op 035- 699 15 15 voor een afspraak. Of mail naar info@elzenkliniek.nl

Tot ziens!

 

Dr. Helga van den Elzen

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of