Storende kwabjes, rimpels of ingevallen wangen? Doe zelf de wangen & kwabjes test


Doe de Lower Liquid Facelift test

Hamsterwangen, rimpelwangen, ingevallen wangen, hangwangen of kwabjes. Je kijkt in de spiegel en opeens zijn ze er, althans zo lijkt het. En nog veel erger is het wanneer je opmerkingen krijgt als: Ben je afgevallen? Je wordt wel een beetje smal in je gezicht. Ben je moe, gaat het wel goed met je? En, de allerergste: Je kunt wel zien dat je geen 20 meer bent. Je omgeving heeft zijn mening al klaar en jij voelt je niet lekker in je vel. Hoe het er bij u ook uitziet, de kans is groot dat wij dé oplossing voor u hebben: de Lower Liquid Facelift. Ontdek zelf of u weer de uitstraling kunt krijgen die bij u past. Doe de wangen & kwabjes test!

test-hangwangen-kwabjes-hamsterwangen

Het wangprobleem: 3 uitingsvormen, 1 oorzaak

Er zijn grofweg drie soorten wangen te onderscheiden: rimpelwangen, ingevallen wangen en hangwangen. Ze zien er allemaal anders uit, maar hebben dezelfde oorzaak. Onze botten, waaronder het kaakbot, slinken wanneer we ouder worden. Daardoor wordt de huid als het ware een beetje te ruim voor de inhoud. Ook neemt ons onderhuids vetweefsel af, waardoor er slapte ontstaat. Beide leiden tot rimpeltjes en/of ingevallen wangen. Daarnaast loopt er een soort bindweefselschotje midden over je wang, net onder je jukbeen naar je kaaklijn en eentje net naast je kin onder je mondhoek. Deze trekken de huid op die plekken steeds meer naar binnen en naar boven. Samen met de zwaartekracht zorgt dit ervoor dat er kwabjes en deukjes ontstaan.


Test A. Rimpeltjes, deukjes of kwabjes? Doe de 'centenbak' test

Ga voor de spiegel staan en kijk via een andere spiegel naar de zijkant van uw gezicht. Houd uw hoofd recht en duw uw onderkaak naar voren, zodat u een 'centenbak' maakt.   

test lower liquid facelift rimpelwangen kwabjes

Neutrale gezichtsuitdrukking. Duw uw onderkaak naar voren als een ‘centenbak’. Als de rimpels, deukjes en kwabjes in uw kaaklijn verdwijnen dan is de Lower Liquid Facelift uw oplossing.

Ja, dat wil ik

 

 


Test B. Hebt u ingevallen wangen? Doe de 'liniaaltest'.

Test of u ingevallen wangen heeft met de ‘liniaaltest’. Maak een foto waarbij u het tipje van uw neus en een stukje wang ziet, zoals de foto hieronder. Trek een lijn van uw jukbeen naar uw kin.

test lower liquid facelift ingevallen wangen

Geen ingevallen wangen (geen of vrijwel geen ruimte tussen jukbeen en wang). Ontstaat er ruimte tussen de lijn en uw wangen? Dan heeft u ingevallen wangen. Dé oplossing: de Lower Liquid Facelift.

Ja, dat wil ik

 

 


Test C. Hebt u hangwangen/hamsterwangen met golfjes of deukjes?

Maak een foto van de zijkant van uw gezicht.

test lower liquid facelift hangwangen kwabjes golfje kaaklijn

Vloeiende kaaklijn.

Ziet u het 'golfje' op bovenstaande foto bij uzelf? Als u dit ziet dan heeft u botverlies in combinatie met uitgezakte hangende wangen Dé oplossing: de Lower Liquid Facelift.

Ja, dat wil ik

 

 


Oplossing: de Lower Liquid Facelift

Met de vernieuwde Lower Liquid Facelift behaalt dr. Helga van den Elzen verbluffende resultaten. U rekent af met uw hamsterwangen, hangwangen, ingevallen of gerimpelde wangen en kwabjes. De Lower Liquid Facelift is een maatwerk oplossing. Een oplossing waarbij u direct toonbaar bent, die u zelfs in uw lunchpauze zou kunnen doen. Zo krijgt u weer dat fijne gevoel, een uitstraling die klopt. En de bonus: door de innovatieve vultechniek maakt je huid ook extra eigen collageen aan.

Lees meer over de Lower Liquid Facelift

Elianette (50) onderging de Lower Liquid Facelift: 'Ik ben weer blij met zichzelf'

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of