Cosmetische behandelingen kennen geen leeftijd

Wij krijgen regelmatig de vraag wanneer het beste moment is om een cosmetische behandeling uit te laten voeren. Daar is geen eenduidig antwoord op, maar het is nooit te laat om er mee te beginnen. Hoe dat zit legt dr. Helga van den Elzen u graag uit.

De ene cliënt komt al vanaf haar 25e, de ander is heel wat ouder. “Ik zie ook mensen van 70 jaar die voor het eerst komen”, vertelt dr. Helga van den Elzen. “Als een cliënt nooit eerder iets heeft laten doen en dus nu voor het eerst aanklopt voor een cosmetische behandeling, is het mogelijk dat zijn of haar behandelplan wat meer uitvoerig is en daarom wat langer zal duren. Dit is echter geheel afhankelijk van zijn of haar wensen en omstandigheden.”

Weer tevreden met uw uitstraling

Uiteraard zit er een limiet aan wat we kunnen doen in uw gezicht. Als u een bepaalde leeftijd hebt, bijvoorbeeld 60 jaar, bereikt u bijvoorbeeld niet meer hetzelfde resultaat als wanneer u tien jaar jonger bent en dan al bent gestart met een behandeling. Maar dat hoeft ook niet per se. Het gaat erom dat u weer tevreden bent met uw uitstraling als u weer naar huis gaat.

Onderhoud van uw uitstraling

Niemand wil op een gegeven moment in de spiegel kijken en niet meer tevreden zijn met de uitstraling die we dan zien. We willen het liever voor zijn en zorgen dat we gracieus oud worden met de juiste uitstraling.

Bij de Elzen Kliniek vergelijken we een cosmetische behandeling dan ook wel eens met de periodieke controle bij de tandarts. Dat doen we ook om de schade te beperken en ons gebit goed te onderhouden. Het klinkt wellicht wat kort door de bocht, maar dat is eigenlijk ook wat dr. Helga van den Elzen doet, oprichter van de Elzen Kliniek en grondlegger van de effectieve en unieke Tipping Point Approach.

U heeft nooit een bijzondere reden nodig om een afspraak te maken bij de Elzen Kliniek. Wij zien onze behandelingen als onderhoud van uw uitstraling. Veroudering is niet te voorkomen, maar we kunnen de gevolgen hiervan wel beperken. We zorgen er graag voor dat u zo lang mogelijk de uitstraling kunt behouden die bij uw persoonlijkheid past.

Meer informatie behandeling Elzen Kliniek

Wilt u meer weten over de unieke en wetenschappelijk onderbouwde werkwijze van dr. Helga van den Elzen, de Tipping Point Approach? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor nadere informatie of voor het maken van een vrijblijvende consultafspraak.

Overige nieuwsberichten

Share the secret

Gun jij jouw vrienden en relaties dezelfde beleving? Dat waarderen wij zeer. Daarom trakteren wij bij elke aanbeveling. Je ontvangt een cadeaubon van €50 voor elk persoon die je tipt over de Elzen Kliniek

Even voorstellen… Jacqueline Loo, verpleegkundige

Even voorstellen… Jacqueline Loo, verpleegkundige

In onze rubriek ‘Even voorstellen…’ maakt u kennis met de medewerkers van de Elzen Kliniek. Zo komt u tijdens uw behandeling in contact met ons medisch team. En een van de personen die u dan kan treffen, is onze verpleegkundige Jacqueline Loo. Wij stellen u graag aan haar voor.

Een stralende huid tijdens de feestdagen

Een stralende huid tijdens de feestdagen

De Elzen Kliniek staat erom bekend dat we onze cliënten helpen aan een mooie, frisse en natuurlijke uitstraling door middel van de Tipping Point Approach. Maar ook tijdens de feestdagen is het natuurlijk belangrijk voor u om te kunnen stralen en onbezorgd te kunnen genieten. En daarom geven we u een aantal aanvullende huidtips die u direct toe kunt passen voor een feestelijke uitstraling.

Regio

Botuline toxine:
’t Gooi, Gooise Meren, Bussum,
Naarden, Blaricum, Laren, Huizen,
Amsterdam, Almere, Soest,Baarn,
Bilthoven, Amersfoort, Utrecht

Fillers:
 t GooiGooise MerenBussum,
 NaardenBlaricumLarenHuizen
AmsterdamAlmereSoestBaarn
BilthovenAmersfoortUtrecht