Elzen Kliniek in de tijd van het Coronavirus

Wij medisch specialisten mogen ons werk blijven uitoefenen. Wij zijn blij u te mogen blijven ontvangen. Uw afspraak gaat gewoon door. Lees onze COVID-19 richtlijnen.

Onze minister-president Mark Rutte heeft maandag 14 december laten weten dat de medisch specialisten hun werk mogen blijven uitoefenen. Met inachtneming van de COVID-maatregelen kunnen wij onze medisch-cosmetische behandelingen blijven voortzetten. De Elzen Kliniek volgt hiermee de richtlijnen op, als ook de adviezen en standpunten van onze beroepsvereniging.

De artsen en verpleegkundigen van de Elzen Kliniek hebben een uitzonderlijke kennis van infectiepreventie. Zij zijn opgeleid om infectie-preventiemaatregelen te begrijpen en na te leven. Medisch-cosmetische behandelingen met botuline toxine en fillers kunnen met de juiste maatregelen gewoon worden uitgevoerd.

De beschermende maatregelen en richtlijnen betreffende de handelswijze van artsen, personeelsleden en cliënten van de Elzen Kliniek worden hieronder toegelicht. Bij de Elzen Kliniek houden we ons strikt aan deze maatregelen en wij vragen onze cliënten dan ook de regels eveneens zorgvuldig na te leven.

Veiligheid voorop

Alleen gezonde artsen en medewerkers, zonder klachten van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn en/of koorts én zonder andere personen met vergelijkbare klachten in de thuisomgeving, werken in de kliniek en met cliënten. Voor iedere werkdag wordt dit gecontroleerd. Onze sterke focus op het naleven van de maatregelen en richtlijnen geldt voor onze hele organisatie, als ook voor onze leveranciers.

Indien wenselijk kunnen wij u (kosteloos) voorafgaand aan uw afspraak een Corona-sneltest aanbieden.

Voor meer informatie over uw fillerbehandeling in combinatie met uw vaccinatie tegen het Corona virus klikt u hier.

Telefonische beoordeling

Bij het maken van een afspraak vertellen we u over ons beleid met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19). En één dag voor de behandeling wordt u gebeld door een medewerker die u een aantal gerichte vragen stelt met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19).

Uw afspraak in onze kliniek

 • Uw afspraak gaat niet door wanneer u hoest, niest, smaak- en reukverlies, keelpijn of koorts hebt.
 • Bij aankomst in de kliniek wordt nogmaals naar uw gezondheidssituatie gevraagd.
 • We draaien een aangepaste agenda zodat cliënten zo min mogelijk hoeven wachten in de wachtkamer.
 • We vragen u geen begeleiding mee te nemen, of samen een behandeling in te plannen.
 • Kom op tijd en niet te vroeg.
 • Kom ook niet te laat, daarmee brengt u het hele veiligheidsprotocol in gevaar en zal uw afspraak wellicht niet doorgaan.
 • We verwelkomen u met dezelfde warmte als altijd, maar we schudden geen handen.
 • We houden een onderlinge afstand van 1,5 meter.
 • U wordt verzocht bij binnenkomst gebruik te maken van onze desinfecterende handgel en wij vragen u een mondkapje op te zetten.
 • Onze artsen en verpleegkundigen zijn voorzien van beschermingsmiddelen (mondmasker en handschoenen).
 • Er zijn maximaal 3 personen (u, 1 arts en 1 verpleegkundige) tegelijkertijd aanwezig in de behandelruimte. Hierbij wordt, daar waar mogelijk, een afstand van 1,5 meter gehouden.
 • Voor aanvang van de behandeling wordt nogmaals de risico-inventarisatie op klachten doorgenomen.
 • Onze medewerkers maken na elke behandeling deurklinken, tafels, trapleuningen, de balie, het pinapparaat en andere oppervlakken schoon.
 • Voor uw en onze veiligheid en gezondheid houden wij ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM en vragen dat ook van onze cliënten.
 • Indien wenselijk kunnen wij u (kosteloos) voorafgaand aan uw behandelingsafspraak een Corona-sneltest aanbieden.

Meer informatie

Heeft u nog andere vragen over de beschermende maatregelen die de Elzen Kliniek heeft getroffen of heeft u vragen over de richtlijnen voor uzelf? Stuur ons dan een bericht via info@elzenkliniek.nl of bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 035 – 699 15 15.

We staan voor u klaar en ontvangen u graag. Hopelijk tot snel.

Team Elzen Kliniek

Kijk voor meer informatie over het Coronavirus (COVID-19) op de website van het RIVM.

Na de feestdagen ook een mooie uitstraling Ook na de drukke feestmaand is het van belang goed voor uzelf en uw huid te blijven zorgen. Maar ook om aan een mooie natuurlijke uitstraling te werken. Voor een blijvend resultaat en een natuurlijke uitstraling die bij u past, is het mogelijk om een behandeling volgens de Tipping Point Approach te ondergaan. Bij deze unieke en wetenschappelijke methode, die helemaal op uw situatie en uw wensen wordt gediagnostiseerd, worden fillers en/of injectables gebruikt. U kunt hierbij gegarandeerd uw natuurlijke zelf blijven, maar dan in een stralende en frissere versie. Wilt u meer informatie over de TPA-methode van de Elzen Kliniek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Overige nieuwsberichten

Share the secret

Gun jij jouw vrienden en relaties dezelfde beleving? Dat waarderen wij zeer. Daarom trakteren wij bij elke aanbeveling. Je ontvangt een cadeaubon van €50 voor elk persoon die je tipt over de Elzen Kliniek

Even voorstellen… Jacqueline Loo, verpleegkundige

Even voorstellen… Jacqueline Loo, verpleegkundige

In onze rubriek ‘Even voorstellen…’ maakt u kennis met de medewerkers van de Elzen Kliniek. Zo komt u tijdens uw behandeling in contact met ons medisch team. En een van de personen die u dan kan treffen, is onze verpleegkundige Jacqueline Loo. Wij stellen u graag aan haar voor.

Een stralende huid tijdens de feestdagen

Een stralende huid tijdens de feestdagen

De Elzen Kliniek staat erom bekend dat we onze cliënten helpen aan een mooie, frisse en natuurlijke uitstraling door middel van de Tipping Point Approach. Maar ook tijdens de feestdagen is het natuurlijk belangrijk voor u om te kunnen stralen en onbezorgd te kunnen genieten. En daarom geven we u een aantal aanvullende huidtips die u direct toe kunt passen voor een feestelijke uitstraling.

Regio

Botuline toxine:
’t Gooi, Gooise Meren, Bussum,
Naarden, Blaricum, Laren, Huizen,
Amsterdam, Almere, Soest,Baarn,
Bilthoven, Amersfoort, Utrecht

Fillers:
 t GooiGooise MerenBussum,
 NaardenBlaricumLarenHuizen
AmsterdamAlmereSoestBaarn
BilthovenAmersfoortUtrecht