Even voorstellen… Jacqueline Loo, verpleegkundige

In onze rubriek ‘Even voorstellen…’ maakt u kennis met de medewerkers van de Elzen Kliniek. Zo komt u tijdens uw behandeling in contact met ons medisch team. En een van de personen die u dan kan treffen, is onze verpleegkundige Jacqueline Loo. Wij stellen u graag aan haar voor.

Jacqueline is sinds mei 2020 werkzaam bij de Elzen Kliniek als verpleegkundige. Zij ontvangt cliënten van de kliniek voor onder andere het eerste consult, waarin zij samen met u uw wensen doorneemt. Ook staat zij de cosmetisch artsen bij in de behandelkamer.

Zorg is de rode draad in de carrière van Jacqueline. Na haar opleiding Verpleegkunde in het Prinsengrachtziekenhuis in Amsterdam heeft zij ook nog functies buiten het ziekenhuis gehad, maar altijd met een link naar de zorg.

Diagnose en behandelplan Tipping Point Approach

Maar Jacqueline doet uiteraard meer bij de kliniek. Tijdens een uitgebreide fotosessie vóór uw behandeling bij de Elzen Kliniek zorgt Jacqueline ervoor dat uw gezicht duidelijk in beeld komt voor de daaropvolgende analyse en diagnose. Zij bespreekt deze met u, waarbij u ook uitleg krijgt over hoe de verschillende gebieden van uw gezicht met elkaar in verbinding staan. Vervolgens zal een van onze cosmetisch artsen de diagnose stellen en een behandelplan aan u voorstellen.

Jacqueline zegt over de unieke behandelwijze van de Elzen Kliniek: “Het is heel fijn te mogen werken met een gepassioneerd cosmetisch arts als Helga van den Elzen. Ik vind het mooi om te zien dat ze nog steeds blij wordt van de resultaten die zij neerzet. Ze behaalt zulke mooie resultaten met de door haar ontwikkelde Tipping Point Approach. Ik ben daarom ook erg blij dat ze nu overgaat tot het delen van haar kennis middels een opleiding voor cosmetisch artsen, zodat meer artsen leren kijken zoals Helga van den Elzen kijkt.”

TPA gepatenteerde internationale formule

De Tipping Point Approach wordt door dr. Van den Elzen, in samenwerking met dr. Peter Velthuis, uitgewerkt in een gepatenteerde internationale formule. Daarnaast ontwikkelen zij een opleiding zodat Tipping Point specialisten hiermee aan de slag kunnen. De ambitie is om de Tipping Point Approach de nieuwe norm te laten worden voor niet-chirurgische cosmetische behandelingen, nationaal en internationaal. Bij de Tipping Point Approach wordt gekeken naar het totale gezicht in plaats van alleen de losse onderdelen en dat zorgt voor een mooie, natuurlijke uitstraling.

Jacqueline: “Helaas lees je in de media veel onwaarheden over fillers en injectables, waardoor mensen verkeerde ideeën krijgen hierover. Er zijn jammer genoeg zoveel vooroordelen door onwetendheid. De TPA-methode is zo anders dan de lukrake prikacties die je vaak in de media tegenkomt, heel jammer dat dat over een kam geschoren wordt. Ik draag als verpleegkundige van de Elzen Kliniek dan ook graag mijn steentje bij om met mijn kennis de juiste informatie uit te dragen naar de buitenwereld.”

Nadere informatie Tipping Point Approach

Bij de Tipping Point Approach gaat het niet om grote ingrepen in uw gezicht, maar eerder om een upgrade. De diagnose en het behandelplan, dat wij in samenspraak met u opstellen, is gebaseerd op uw doelen en uw wensen. Want het mooiste dat u kunt worden, zijn en blijven, is uzelf! Neem contact met ons op voor nadere informatie omtrent de Tipping Point Approach of voor een vrijblijvend consult.  

Afspraak maken

Elzen kliniek logo