Mirjam de Groot

Ondernemer

“Ik ben gelukkig van binnen, een chagrijnige uitdrukking past gewoon niet bij mij.”

Mirjam werd met de dag minder tevreden over haar uiterlijk. Twee steeds dieper wordende lijnen naast haar mond veranderde de uitdrukking van haar altijd zo vrolijke gezicht. “Er klopte iets niet meer, terwijl dat vroeger wel klopte…” Toch heeft het ongeveer een jaar geduurd voordat ze de stap zette naar de Elzen Kliniek.

“Voordat ik een afspraak durfde te maken heb ik eerst een vriendin, die alles van injectables afweet, helemaal uitgevraagd. Hoe zijn de resultaten, doet het pijn, hoe gaat een behandeling precies in zijn werk? Ik wilde me echt goed voorbereiden, hoewel ik steeds meer vastbesloten werd iets te laten doen. Ik vond mezelf met de dag meer gaan lijken op Penelope van de Thunderbirds.’

“Ik was niet de enige die opmerkte dat mijn uiterlijk veranderde. Steeds vaker vroegen mensen aan me: “Ben je chagrijnig?” Dan antwoordde ik: “Nee, hoezo?” Die chagrijnige uitdrukking past gewoon niet bij mij. Ik was gelukkig van binnen, maar ik wilde er ook gelukkig uitzien van buiten. De match was helemaal weg. Nadat alle informatie had verzameld, bleef ik wikken en wegen: ‘zal ik wel, zal ik niet’. Op een dag was ik er uit. En toen mijn man vroeg wat ik voor mijn verjaardag wilde hebben, was er maar één antwoord mogelijk: ‘een afspraak bij de Elzen Kliniek’.”

Maak een afspraak

Neem contact op

Meest gestelde vragen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws over de Elzen Kliniek. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Voor

Na

2018

Benieuwd naar uw eigen persoonlijke plan?

Maak een afspraak

Neem contact op

Meest gestelde vragen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws over de Elzen Kliniek. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Elzen kliniek logo