Elzen Kliniek zoekt modellen

De Elzen Kliniek is trots op haar werk en haar tevreden cliënten. Daarom zoeken wij modellen! Dan kunnen wij meer goede voorbeelden tonen in onze publieke uitingen en meer mensen laten kennismaken met de geweldige mogelijkheden die er tegenwoordig bestaan. U kunt uw uitstraling versterken, de talenten in uw gezicht podium geven en ondertussen gracieus ouder worden.

Foto's
Bent u een man of vrouw van boven de dertig jaar, heeft u nog niet eerder een behandeling met injectables gehad en vindt u het leuk om uw ontwikkelingen gedurende een langere periode op foto’s vast te laten leggen? Stuurt u ons dan een motiverende mail waarom u model bij de Elzen Kliniek wil worden, met één recente foto, via info@elzenkliniek.nl onder vermelding van ‘aanmelding model’. Dan krijgt u informatie toegestuurd en de instructies voor het maken van vijf verschillende foto’s waarop wij uw totale gezicht en uw uitstraling goed kunnen zien. 

Campagnes
De publieke uitingen zijn bedoeld voor zowel print als digitaal gebruik en voor online en offline campagnes. Daarnaast dient u zich als model ook beschikbaar te stellen voor het inwerken van onze artsen die onderricht krijgen in het unieke diagnostisch systeem de Tipping Point ApproachTM. Uiteraard staat er een tegemoetkoming tegenover uw tijd en inzet.

Heeft u interesse? Wij horen graag van u.
info@elzenkliniek.nl

Elzen kliniek logo