lipolift-lipofilling-01

"Ik had zo'n mager bekkie dat mensen me soms 50 jaar schatten, terwijl ik 34 ben. Daar word je als vrouw niet blij van. Mijn man spoorde me aan er iets aan te laten doen."

Dit is er gedaan

Met lichaamseigen vet (lipofilling) hebben we het gezicht op een aantal strategische plaatsen opgevuld.

Resultaat

"Een beetje eng vond ik het wel, maar wat ben ik blij met mijn volle gezicht. Ik heb weer een gezonde uitstraling. Het fijne van lipofilling is dat het resultaat blijvend is in tegenstelling tot andere fillers."

De behandeling van Esther is ook te lezen in De Telegraaf.

lipolift-lipofilling-02

"Iedereen vroeg altijd of ik moe was."

Dit is er gedaan

Vulling van jukbeen en onderoogleden met lichaamseigen vet (lipofilling).

Resultaat

Een mooie gelijkmatige vorm van het gezicht en een frisse uitstraling.

 

 

lipolift-lipofilling-05

Lipofiling - 3 maanden na behandeling

 

 

 

 

 

lipolift-lipofilling-06

"Ik leek  oud en vermoeid als ik in de spiegel keek, maar ik voelde me vitaal en energiek. Het ergste was dat anderen zagen wat ik zag."

Dit is er gedaan

Door het gezicht met lichaamseigen vet te vullen kreeg het een gezonde en jeugdige uitstraling. Met daarnaast extra vulling  toe te passen bij de mondhoeken en het jukbeen, werden de wallen en de mondhoeken gelift.

Resultaat

"De mooiste versie van mezelf!"

 

Lipolift, lipo facelift, lipofilling

Een facelift met lichaamseigen vet


 

Wat is de lipolift, lipo facelift of lipofilling?

Met het ouder worden verliest je gezicht haar frisse jeugdige volheid. Dit komt omdat onze botten, slinken wanneer we ouder worden. Daardoor wordt de huid als het ware een beetje te ruim voor de inhoud. Ook neemt ons onderhuids vetweefsel af, waardoor er slapte ontstaat. Beide leiden tot kwabjes, deukjes, rimpeltjes, ingevallen wangen, holle onderoogleden, een vermoeide en verouderde uitstraling et cetera. Uw spiegelbeeld klopt niet meer met hoe u zich van binnen voelt. Dr. Helga van den Elzen is de absolute expert op het gebied van lipofilling. Met de lipolift herstelt zij zeer vakkundig het volumeverlies met uw eigen vet (lipo). Veilig en met een natuurlijk resultaat. Het is een facelift voor het hele gezicht. U krijgt uw ronde, vloeiende contouren weer terug en u ziet er weer fris en vitaal uit. 

Lipofilling met innovatieve FAMI-techniek

Eigen vet als vulmateriaal gebruiken voor de huid is niet nieuw. Met de komst van de unieke FAMI-techniek zijn de cosmetische resultaten enorm verbeterd. FAMI staat voor 'Facial Autograft Muscle Injection'. Het opvullen van het gezicht met lichaamseigen vet wordt ook wel lipolift, lipo facelift, lipofilling, fat grafting, vettransfer of lipografting genoemd. In ons gezicht zorgen ongeveer 30 spieren voor de gezichtsuitdrukking. Naarmate we ouder worden verliezen deze spieren hun stevigheid en worden ze slapper en dunner. Het lichaamseigen vet wordt met een speciale techniek direct in die spieren aangebracht. Zo ontstaat een natuurlijke vulling die de mimiek van het gezicht volledig in tact laat. Lipofiling is een bijzonder veilige behandeling, omdat er geen kans is op een allergische reactie of afstoting. Lipofiling volgens de FAMI-methode is bij uitstek geschikt voor moeilijk te behandelen delen van het gelaat, zoals de onderoogleden. Dr. Helga van den Elzen is de absolute expert op het gebied van deze precisie behandeling. 

De behandeling

Door dunne buisjes of zuigcanules wordt wat vet weggezogen, meestal uit de buik of van de heupen. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving. De vetcellen worden gezuiverd en gecentrifugeerd. Na verdoving brengen we de geprepareerde vetcellen via een canule (buisje voor inspuitingen) door middel van de FAMI-techniek direct in de spier aan op de plaats van de gewenste contourcorrectie. De volledige behandeling duurt ongeveer 2 uur. Na de ingreep is de behandelde huid wat gezwollen en blauw verkleurd. Dit neemt na een paar dagen af en u kunt vrij snel na de behandeling weer aan het werk. U mag meteen na de behandeling naar huis.

Het resultaat 

Het effect van lipofilling is direct na de ingreep zichtbaar. Zodra de zwellingen zijn verdwenen kunt u genieten van het resultaat. Omdat alle 30 spieren in het gezicht kunnen worden behandeld, geeft de behandeling een prachtig natuurlijk en gelijkmatig resultaat. Het volume van de spier neemt toe, waardoor uw gezicht de ronde vloeiende vormen terugkrijgt. Ook wint de huid aan elasticiteit. Zo krijgt u nooit een onnatuurlijk effect zoals bij een chirurgische facelift. Natuurlijk gaat het verouderingsproces van de huid door. Na drie tot vijf jaar kunt u gerust kiezen voor een vervolgbehandeling.

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of