liquid-facelift-01

"Als ik in de spiegel keek, zag ik een nors, bozig gezicht en zo herkende ik mezelf niet."

Dit is er gedaan

De fronsrimpel is ontspannen met Botox. De mondhoeken hebben met fillers iets meer volume gekregen en zijn met Botox gelift.

Resultaat

"Met een paar spuitjes toverde Dr. Helga de vriendelijkheid in mijn gezicht. Ik straal nu uit wie ik ben."

 

liquid-facelift-02

"Ik ben een energiek mens, maar mijn gezicht vertelde iets anders. Een operatieve oplossing wilde ik niet."

Dit is er gedaan

Met fillers zijn de contouren verbeterd en hebben de wangen weer volume gekregen, de wangen en de kaaklijn werden gecorrigeerd.

Resultaat

"Ik kijk nu weer tevreden in de spiegel. Blij dat ik deze oplossing gekozen heb."

 

liquid-facelift-03

"Ik werk met jonge studenten. Mijn strenge blik creëerde afstand; ze waren zelfs een beetje bang voor me."

Dit is er gedaan

Voor een open blik is de fronsrimpel met Botox ontspannen. De kin en de mondhoeken kregen een Botox injectie en vulden we met hyaluronzuur.

Resultaat

"Mijn verbeten en strenge uiterlijk is weg. Ik heb een veel opener blik en dat merk ik in het contact met mijn studenten."

liquid-facelift-04

"Mensen denken vaak dat ik chagrijnig ben, maar dat ben ik helemaal niet. Het oogt alleen wel zo."

Dit is er gedaan

Het volume is op de juiste plekken hersteld: bij de slapen, jukbeenderen, wenkbrauwen, lippen, boven- en onderkaak. De mondhoeken zijn gelift met een filler en Botox.

Resultaat

"Mensen schatten me ineens een aantal jaren jonger dan ik ben! Ik ben blij dat ik me preventief heb laten behandelen, zodat mijn gezicht niet zo gaat uitzakken als ik ouder word."

liquid-facelift-05

"Ik zag er altijd moe en afgetobd uit. Daarom had ik mijn rimpels laten behandelen in een andere kliniek. Maar mijn negatieve spiegelbeeld bleef."

Dit is er gedaan

De vloeiende lijnen en het volume zijn teruggebracht in het gezicht, door fillers bij de kaakcontouren, jukbeenderen en wangen aan te brengen. Met  Botox zijn de mondhoeken opgewipt.

Resultaat

"Een frisse, uitgeruste en ontspannen uitstraling! Ik krijg vaak complimenten, dat ik er zo goed uitzie. En niemand ziet dat er iets is gebeurd."

liquid-facelift-06

"Als ik in de spiegel keek, dan miste ik mijn jeugdige uitstraling van vroeger."

Wat is er gedaan

Met een filler is de stevigheid van de wangen teruggebracht. De hangende mondhoekjes zijn opgevuld. De kaaklijn is verstrakt door het opvullen van deukjes, de vermoeide uitdrukking is verholpen met Botox en een TCA-peeling zorgt voor een mooiere gezichtshuid.

Resultaat

"Het is heerlijk om mijn jeugdige uitstraling terug te zien als ik in de spiegel kijk. Het is bijna het effect van een facelift, maar hier is geen mes aan te pas gekomen."

liquid-facelift-07

"Ik had zo'n vermoeide uitdrukking door die donkere kringen onder mijn ogen."

Dit is gedaan 

We brachten een filler aan op precies de juiste plek onder het oog en op de wang, waardoor de wallen verdwijnen. Ook gaven we de wangen en de marionetlijnen net een beetje vulling.

Resultaat

"Ik kon mijn ogen niet geloven. Ik wist niet dat je zo'n mooi natuurlijk resultaat met injectables kon bereiken. Blij dat ik niet onder het mes hoef."

liquid-facelift-08

“Ik kreeg regelmatig te horen dat ik zo’n afgeleefd, getekend gezicht kreeg.”

Dit is er gedaan

De huid van de wangen is verstevigd en gevuld, waardoor de neuslippenplooi minder scherp tekent en er een gezonde uitstraling ontstaat. De wenkbrauwen zijn gelift met Botox, met als resultaat een meer open blik.

Resultaat

"Ik zie 's morgens weer een actief, sportief gezicht in de scheerspiegel. En de lijnen in mijn wangen zijn verdwenen."

liquid-facelift-09

Ik wilde een frisse en energieke uitstraling."

Dit is er gedaan

Met fillers behandelden we een aantal magic points; de onderoogleden (met een stukje wang) en we vulden de neuslippenplooi op.

Resultaat

"Ik ben heel blij met het resultaat. Kleine ingrepen kunnen je hele uitstraling veranderen."

 

 

liquid-facelift-10

Resultaat naar herhaalde behandelingen

"Ik laat me al vier jaar behandelen en het lijkt wel of het effect alsmaar beter wordt. Volgens Helga van den Elzen komt dit, omdat Botox® zorgt voor een steeds betere balans in de spieractiviteit. En als bonus: hyaluronzuur maakt collageen aan, waardoor het effect in de loop van de tijd dus echt steeds beter wordt."

 

 

 

liquid-facelift-11

"Ik had zo'n mager bekkie dat mensen me soms 50 jaar schatten, terwijl ik 34 ben. Daar word je als vrouw niet blij van. Mijn man spoorde me aan er iets aan te laten doen."

Dit is er gedaan

Met lichaamseigen vet (lipofilling) hebben we het gezicht op een aantal strategische plaatsen opgevuld.

Resultaat

"Een beetje eng vond ik het wel, maar wat ben ik blij met mijn volle gezicht. Ik heb weer een gezonde uitstraling. Het fijne van lipofilling is dat het resultaat blijvend is in tegenstelling tot andere fillers." De behandeling van Esther is ook te lezen in De Telegraaf.

liquid-facelift-12

"Iedereen vroeg altijd of ik moe was."

Dit is er gedaan

Vulling van jukbeen en onderoogleden met lichaamseigen vet (lipofilling).

Resultaat

Een mooie gelijkmatige vorm van het gezicht en een frisse uitstraling.

 

 

liquid-facelift-13

“Mijn gezicht werd smaller, alsof ik steeds minder vet had.”

Dit is er gedaan

Met fillers hebben we het gezicht op een aantal strategische plaatsen opgevuld.

Resultaat

“Ik heb weer een vol gezicht en zie er frisser uit.”

 

liquid-facelift-14

"Mijn uiterlijk kwam niet meer overeen met hoe ik mij voelde. Ik had dikke wallen onder mijn ogen en diepe lijnen langs mijn mondhoeken, waardoor ik altijd een vermoeide indruk maakte."

Dit is er gedaan

De wangen en de jukbeenderen hebben weer volume gekregen en de diepe lijnen langs de mondhoeken zijn verdwenen, simpel door de mondhoeken weer hun stevigheid te geven.

Resultaat

"Ik heb weer een prettige energieke uitstraling, maar ben gelukkig nog steeds mijn herkenbare zelf."

liquid-facelift-15

No Photoshop Policy

Al onze voor- en nafoto’s zijn niet gefotoshopt om de resultaten te verbeteren. Wij vinden dat je recht hebt op eerlijke informatie en scheppen graag een realistisch beeld van het resultaat dat je van ons mag verwachten.

 

 

 

liquid-facelift-16

"Ik leek  oud en vermoeid als ik in de spiegel keek, maar ik voelde me vitaal en energiek. Het ergste was dat anderen zagen wat ik zag."

Dit is er gedaan

Door het gezicht met lichaamseigen vet te vullen kreeg het een gezonde en jeugdige uitstraling. Met daarnaast extra vulling  toe te passen bij de mondhoeken en het jukbeen, werden de wallen en de mondhoeken gelift.

Resultaat

"De mooiste versie van mezelf!"

Natuurlijke liquid facelift

Het positieve keerpunt voor uw uitstralingEen unieke injectable behandeling die u het volume en de jeugdigheid in uw gezicht teruggeeft. Het is een op maat gesneden combinatie van fillers en innovatieve opvultechnieken. Een gerichte aanpak met kleine en veilige ingrepen, waarbij een natuurlijk resultaat voorop staat.

Als één van de grondleggers van de liquid facelift behandeling, wordt Dr. Helga van den Elzen regelmatig gevraagd deze ‘whole face approach’ tijdens internationale congressen te presenteren. De liquid facelift bestaat uit vier elementen met elk een specifieke aanpak. Uw gezicht bepaalt,welke behandelingen nodig zijn voor een verbluffend resultaat.

1. Relaxeren: mimiek in balans Een (te) sterke mimiek geeft een negatieve, ontevreden, bezorgde of boze uitdrukking. Het ontspannen van bepaalde spiertjes met Botox® herstelt het natuurlijke evenwicht in de spierwerking en geeft daarmee rust en balans in het gezicht.

2. Het opvullen van rimpels en lijntjes, bijvoorbeeld een neus/lippenplooi verzachten, of die vervelende lipsticklijntjes verminderen of afhangende mondhoeken opwippen voor een vriendelijke positieve look.

3. Het herstellen van contouren en vorm samen met het herstellen van het volume in je gezicht op precies de juiste plek, zoals het terugbrengen van een gladde kaaklijn en jeugdige rondingen in het gezicht. De deukjes, kwabjes en hobbels verdwijnen en hiermee ook een vermoeide, zorgelijke en ouwelijke uitdrukking.

4. Revitalisatie van de huid voor het verbeteren van een grauwe, doffe huid.


Video

De natuurlijke liquid facelift van Margriet Zegers

Voormalig hockey international Margriet Zegers (1954) leidt een actief leven; ze is teammanager van het Nederlands hockeyelftal dames, werkt als tv producent en sport nog steeds veel. Margriet is een blij mens. Ze stuitert van de energie en zo wil ze ook ogen. Van het vele sporten kreeg ze een afgetraind bekkie. Het klopte niet meer met hoe ze zich van binnen voelde.


Zo wordt de behandeling uitgevoerd

Voor ze een behandeling uitvoert, overlegt Dr. Van den Elzen tijdens een eerste consult met u wat de Liquid Facelift specifiek voor u zal inhouden. Ze kijkt naar uw gezicht, naar uw mimiek en uw uitstraling en bespreekt met u wat zij als beste behandeling voor u ziet. Waar de filler aangebracht zal worden en wat het effect daarvan zal zijn. U krijgt instructies mee voor vooraf en na de behandeling en er wordt een afspraak gemaakt voor de behandeling.

De daadwerkelijke behandeling zal gemiddeld 20 minuten duren. U neemt plaats in de behandelstoel en afhankelijk van de plaats waar de injectables aangebracht worden, en afhankelijk van uw gevoeligheid, kan eerst een verdoving worden aangebracht. Na de behandeling kunt u meteen weer naar huis of naar het werk, u hebt geen begeleiding nodig. Er kunnen wat  zwellingen of een kleine bloeduitstorting ontstaan. Het behandelde gezicht is wat gevoelig. Bij eventuele napijn is het nemen van paracetamol afdoende. Krijgt u na de behandeling opeens koorts of gaat de pijn niet weg, dan moet u de kliniek bellen. Het noodnummer is voor u 24/7 bereikbaar.

Vier weken na de behandeling komt u terug voor een nacontrole.

Preventieve behandeling, restauratie en mooier maken

De liquid facelift behandeling is geschikt voor elke man of vrouw, ongeacht de leeftijd. De liquid facelift is bijzonder geschikt als preventieve behandeling om verdere gezichtsveroudering tegen te gaan. Als de veroudering al wat verder is, dan herstellen onze artsen de tekenen van de tijd. Maar ook voor het mooier maken (beautification) is deze behandeling uitermate geschikt. We horen vaak van cliënten dat ze er na de behandeling mooier uitzien dan ze er ooit in hun jonge jaren hebben uitgezien.

Traditionele facelift in combinatie met fillers

Wanneer de gezichtsveroudering al in een vergevorderd stadium is, kan een operatieve facelift nodig zijn. De huid is dan opgestrakt, maar het gezicht heeft vaak nog steeds niet de gewenste uitstraling. Dit komt omdat het gezichtsvolume niet is hersteld. Steeds vaker zien we een combinatie van behandelingen, zoals het ‘shapen’ van een gezicht met vulmiddelen na een traditionele facelift.

De mooiste versie van uzelf

Het zit hem vaak in een aantal kleine dingen. Hangende mondhoeken met een prikje omhoog laten wippen. De hartvorm in het gelaat terugbrengen, waardoor er een sympathiekere uitstraling ontstaat. Vulling aanbrengen bij de kaaklijn, wangen, slapen en jukbeenderen, waardoor weer mooie jeugdige rondingen ontstaan. Een wenkbrauwlift voor een frisse oogopslag, een optisch verkleinde neus. Allemaal factoren die een wereld van verschil maken.

Met de juiste benadering en de juiste opvultechnieken is veel mogelijk. De artsen van de Elzen Kliniek buigen de natuur zo om dat u weer blij bent met zichzelf. Niet strakgetrokken, niet piepjong, geen Barbie, maar de mooiste versie van uzelf.

Klik hier voor de meest gestelde vragen

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of