neus-lippenplooi-01

"Ik zag er zo oud en moe uit door die diepe plooien van mijn neus naar mijn mond"

Dit is er gedaan

Met een filler vulden we de neus-lippenplooi met een nieuwe horizontale vultechniek die een verbluffend mooi en natuurlijk resultaat geeft. Groot voordeel van deze vultechniek is dat de wang meteen gelift wordt. Dit geeft een jeugdige uitstraling.

Resultaat

"Ik hoorde laatst iemand zeggen dat ik er zo goed uitzie en steeds meer op mijn dochter ga lijken! Ik hou wel van die omgekeerde wereld."

neus-lippenplooi-02

"Die scherpe lijnen naast mijn mond, stoorde me zo."

Dit is er gedaan

De neuslippenplooi is opgevuld met een tijdelijke filler. Daarnaast hebben we ook het volume op andere plekken hersteld: bij de slapen, jukbeenderen, wenkbrauwen, lippen, boven- en onderkaak. De mondhoeken zijn gelift met een filler en Botox.

Resultaat

"Mensen schatten me ineens een aantal jaren jonger dan ik ben! Ik ben blij dat ik me preventief heb laten behandelen, zodat mijn gezicht niet zo gaat uitzakken als ik ouder word."

neus-lippenplooi-03

"Mijn wangen leken dik door de diepe plooi naast mijn mond"

Behandeling

We vulden de neuslippenplooi met een filler.

Resultaat

"Mijn wangen lijken nu een stuk minder dik. Mensen denken allemaal dat ik enorm ben afgevallen."

 

 

Neus-lippenplooi

Verschillende oorzaken vereisen een andere aanpakDe neuslippenplooi hebben we allemaal al van jongs af aan. Het is de plooi die loopt van de neushoek naar de mondhoek. Als je ouder wordt, dan wordt de neuslippenplooi dieper. Dit geeft een vermoeide en zorgelijke uitdrukking in het gezicht. De oorzaken zijn verschillend en daarmee de aanpak ook.

De behandeling

Wanneer het onderhuidse vetweefsel vanaf het jukbeen naar beneden zakt, ontstaat er zwaarte in de wang boven de neuslippenplooi. Deze plooi wordt met de jaren ook steeds dieper. Het volume van het jukbeen kunnen we herstellen met Radiesse of Restylane SubQ. Hierdoor wordt de neuslippenplooi minder en krijgt je gezicht haar duidelijke, fraaie contouren weer terug.

Door verslapping van de huid, kan er in de huid zelf een kerf ontstaan. Door het lachen wordt er voortdurend een plooi gevouwen in de huid, die op een gegeven moment niet meer verdwijnt. Zo’n kerf of breuklijn kan opgevuld worden met een hyaluronzuur zoals Restylane®.

Bij veel spieraktiviteit is alleen bij de neushoeken een diepe schaduw zichtbaar en niet echt een hele plooi. Soms is dit zelfs maar aan één kant zichtbaar. Een kleine hoeveelheid Botox® is dan al zeer effectief. Soms is een combinatie van bovenstaande mogelijkheden nodig.

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of