oog-oogleden-wallen-07

"Ik zag er vermoeid en oud uit door de wallen onder mijn ogen. De plastisch chirurg heeft al een onderooglidcorrectie gedaan, maar ik zag er nog steeds zo slecht uit."

Dit is er gedaan

Vaak denkt men dat het weghalen van de vetkussens de oplossing is. De oorzaak heeft echter niets met vet te maken; de huid onder het oog valt namelijk naar binnen door verlies aan volume. Daarom hebben we met injectables het volume van het wanggebied net onder het oog nauwkeurig aangevuld, zodat de huid weer naar buiten valt. De natuurlijke volheid van de wang is hiermee hersteld.

Resultaat

"Ik heb weer een frisse en vitale uitstraling."

oog-oogleden-wallen-01

"Ik had zo'n vermoeide uitdrukking door die donkere kringen onder mijn ogen."

Dit is er gedaan

We brachten een filler aan op precies de juiste plek onder het oog en op de wang, waardoor de wallen verdwijnen. Ook gaven we de wangen en de marionetlijnen net een beetje vulling.

Resultaat

"Ik kon mijn ogen niet geloven. Ik wist niet dat je zo'n mooi natuurlijk resultaat met injectables kon bereiken. Blij dat ik niet onder het mes hoef."

 

oog-oogleden-wallen-02

De behandeling

Door het vakkundig opvullen van de wangen op precies de juiste plek, verdwijnen de wallen.

 

 

 

 

oog-oogleden-wallen-06

Is het resultaat naar een jaar verdwenen?

U hoeft niet bang te zijn dat het effect van een fillerbehandeling na een jaar volledig is verdwenen. Hyaluronzuur heeft als bonus dat het collageen aanmaakt. Dit betekent dat u er bijvoorbeeld 2 jaar na de eerste behandeling helemaal niet uitgezakt uitziet. Fillers werken dus ook preventief tegen huidveroudering en gaan verdere verzakking tegen.

 

 

oog-oogleden-wallen-03

"Door die wallen had ik problemen met solliciteren."

Dit is er gedaan

"De wallen onder mijn ogen waren een probleem bij sollicitaties. Wie neemt er nou zo’n vermoeid ogende medewerker aan?!"

Dit is er gedaan

Hier is echt sprake van aanleg. De vorm van het jukbeen is heel vlak onder het oog en door dit een beetje op te hogen met een filler, verdwijnen de donkere kringen en ‘wallen’ vanzelf.

Resultaat

"Mijn ongezonde blik verdween, nu ben ik een frisse gezonde jonge vrouw."

oog-oogleden-wallen-10

Het resultaat na verloop van tijd

U hoeft niet bang te zijn dat u weer ingezakte ogen hebt een jaar na de eerste behandeling. Een jaarlijkse touch up is voldoende om de frisse uitstraling te behouden.

 

 

 

oog-oogleden-wallen-09

Onze aanpak

Deze afbeelding illustreert wanneer een behandeling met fillers zinvol is als u wallen onder de ogen hebt. De wang ligt dan achter de loodrechte lijn vanaf het hoornvlies. Na het vullen van de wang ligt de wang weer voor de vector en zijn de wallen verdwenen.

 

 

 

oog-oogleden-wallen-05

"Ik overwoog een ooglidcorrectie om mijn bovenoogleden gelijk te maken, maar ik had iets gelezen over het corrigeren met injectables."

Dit is er gedaan

Met Botox zijn de bovenoogleden vrijwel gelijk gemaakt. Dit illustreert de speciale effecten die je met Botox kunt creëren, mits vakkundig toegepast. We noemen het weleens ‘Botox voor gevorderen’. De ongelijke bovenoogleden hebben veel meer te maken met de stand van de wenkbrauwen dan met het ooglid zelf.  Een operatie geeft vaak niet het gewenste resultaat.

Resultaat

"Eindelijk gelijke bovenoogleden; dit is nog mooier dan ik had gehoopt! Een ooglidcorrectie: nee!"

oog-oogleden-wallen-04

"Die holle blik in mijn ogen, was me een doorn in het oog."

Dit is er gedaan

Met een filler vulden we de hollingen van de bovenoogleden.

Resultaat

"Ik heb nu een veel zachtere blik nu de diepe hollingen van mijn bovenoogleden rond en zacht zijn gemaakt."

 

oog-oogleden-wallen-08

“Mijn ogen zagen er zo uitgezakt uit, waardoor ik er veel ouder uitzag dan ik me voel”

Dit is er gedaan

Met een tipje filler onder de wenkbrauwen hebben we het hele bovenooglid gelift. Een paar prikjes Botox bij de kraaienpootjes zorgen voor minder rimpeltjes rondom de ogen.

Resultaat

Gelifte ogen zonder operatie. Een veel frissere en jongere uitstraling.

 

Ogen, oogleden, wallen

Een chirurgische ingreep is lang niet altijd nodigDonkere kringen, zakjes of wallen onder je ogen, holle ogen of ingevallen ogen of ingevallen onderoogleden, vetkussentjes onder je ogen, de oorzaken zijn heel verschillend.

Als het jukbeen minder geprononceerd is, lijkt het soms alsof er een schuine vermoeidheidsschaduw op de wang ligt. Ook worden de zogenaamde zakjes onder de ogen zichtbaar, omdat het jukbeen net achter het onderooglid ligt. Soms is het de aanleg, dan heb je een platter jukbeen van je ouders geërfd. Daardoor kunnen ook jonge mensen hier last van hebben. Maar het kan ook te maken hebben met het krimpen van het jukbeen en de vetpockets van de wangen.

Het effect is vrijwel altijd hetzelfde: je krijgt een vermoeide uitdrukking. Mensen vragen of je slecht hebt geslapen, moe bent of ziek bent. Vaak is er niet eens sprake van echte wallen met huidoverschot, maar eerder van een volumeverlies. Over het algemeen wordt er gedacht dat er geen andere oplossing is dan plastische chirurgie. Niets is minder waar. Afhankelijk van de oorzaak, kan er met de juiste filler een uitstekend resultaat worden behaald.

Doe zelf de wallen test

De behandeling

Wanneer het volume verlies vooral bij de ooghoek en als een ronde rand onder het oog zichtbaar is, kan vulling net onder de ogen een fraai effect opleveren. Fillers als Restylane, Esthélis of lipofilling zijn hiervoor een goede optie. Het kan echter ook gebeuren dat het volumeverlies niet alleen net onder de ogen zit, maar ook nog doorloopt naar de wang. Dit is dan zichtbaar als een langere schaduw vanaf de ooghoek over de wang. Alleen het opvullen in de ooghoeken is dan niet voldoende om het gewenste resultaat te krijgen. Ook op het jukbeen is dan volumeherstel nodig met Restylane SubQ® of Radiesse®, om een langdurig en natuurlijk effect te krijgen.
Deze wallen kunnen niet chirurgisch worden verwijderd. Ook het smeren met crèmes helpt niet. Gelukkig is er een goede oplossing die verbluffende resultaten geeft. De cosmetisch artsen van de Elzen Kliniek hebben een unieke behandelmethode ontwikkeld, waarmee de storende wallen met een filler worden aangepakt. Door het herstellen van het volume op het jukbeen, wordt de overgang van het onderooglid naar de wang weer vloeiend, wat het negatieve effect van wallen en kringen prachtig wegwerkt. Producten op basis van hyaluronzuur zijn het meest geschikt voor deze behandeling. Een paar prikjes en u bent van uw wallen verlost.

Om een spectaculair resultaat te kunnen genereren, moet de arts bij wie u komt met een klacht over wallen en donkere kringen, precies weten wat de oorzaak van die klacht is en waar de vulling moet komen. Daarvoor is de kennis van de anatomie essentieel. Ervaring en het artistieke oog zijn ook onmisbaar.

 

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of